Pagesa Fleksibel

Gjërat për të ditur Rreth transplantit të flokëve

BlueMagic Group ofron një përvojë të klasit botëror për çdo klient që jo vetëm plotëson nevojat tuaja, por që ju lë të ndiheni të relaksuar dhe të freskët. Secila nga paketat tona gjithëpërfshirëse përfshin

Çdo anëtar i ekipit tonë është i përkushtuar për të siguruar një përvojë të jashtëzakonshme për çdo klient, duke u kujdesur shumë për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për restaurimin e flokëve, ndërsa ju ofron një përvojë cilësore udhëtimi në këtë qytet të mrekullueshëm turk.

Our Book
Book
Book
Book
përmbajtja

Çfarë do të gjeni në këtë libër

  • Prezantimi
  • Industria e transplantit të flokëve
  • Stambolli, Kryeqyteti i transplantit të flokëve
  • Rreth Grupit BlueMagic
  • Procesi i Kërkimit dhe Vlerësimit
  • Qasja e Parë
  • Udhëtimi i pacientit
  • Perkujdesia
  • Pyetje dhe përgjigje, përfundime
Shkrimtar

Rreth Autori

Author
Pasquale Minasi

Pasquale Minasi është një sipërmarrës, CEO dhe themelues i BlueMagic Group dhe autor i “Gjithçka që duhet të dini për flokët”

Me mbi një dekadë përvojë në transplantin e flokëve, Pasquale, i apasionuar pas përmirësimit dhe transformimit të kësaj industrie, po punon për të siguruar që detajet e plota rreth trajtimeve të avancuara të jenë lehtësisht të disponueshme për pacientët e ardhshëm, pa zhargon, pa mite dhe transparencë të plotë.

Author
Dea Xhiku

Dea Xhiku është konsulente mjekësore e BlueMagic Group dhe bashkëautore e “Gjithçka që duhet të dini për transplantin e flokëve”. E diplomuar në Psikologji, ku ka zotëruar aftësi të avancuara në ndërveprimin social, Dea u magjeps pa mundim nga ideja për të kontribuar në këtë përvojë jetësore për njerëzit që duan të ndihen më mirë në lëkurën e tyre.

Lehtësimi i njerëzve në marrjen e një vendimi të rëndësishëm, siç është transplantimi i flokëve, është një çështje delikate, përgjegjësi të cilën ajo është e gatshme ta marrë, duke ofruar një konsultim të detajuar për të udhëhequr ata që kanë nevojë për ndryshim.

Mbështetja jonë

Pyetje te shpeshta

A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

“Cila është garancia që flokët e mi do të rriten në mënyrë të shëndetshme pas një transplanti të flokëve Afro?

Sapo të kryhet një transplant flokësh Afro, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.”

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas