Pagesa Fleksibel
Pse Shqipëria

Zyra e Konsulencës per Mbjelljen e Flokëve Shqipëri - Mbjellja e Flokëve Stamboll | Klinika e mbjelljes së flokëve Turqi | Trajtim Profesional i Mbjelljes së Flokëve | BlueMagic Group

Ne në BlueMagic Group International kemi kirurgët më të shkëlqyer të transplantit të flokëve në Turqi me një ekip konsulence mjekësore në Tiranë, Shqipëri për të qenë me ju në çdo pjesë të procedurës, nga fillimi i procesit deri në ndjekjen pas operacionit dhe udhëzues për të shmangur vizita të përsëritura në klinikën në Turqi. Ekipi ynë në Shqipëri do të ofrojë një vlerësim të mirëfilltë dhe këshilla për situatën tuaj specifike të tullacisë dhe rënies së flokëve, duke ofruar procesin më të mirë të mundshëm për të zgjidhur problemin tuaj, pasi ne e kuptojmë se sa e vështirë mund të jetë rënia e flokëve dhe se si shërbimi ynë do të ndryshojë jetën tuaj për mirë. Konsulenca e BlueMagic Group në Shqipëri është këtu për t’ju ndihmuar në konsultimet para dhe pas, në mënyrë që të mos shqetësoheni për udhëtimet gjatë gjithë kohës.

Klinika e Transplantit të Flokëve të BlueMagic Group ndodhet në Stamboll, Turqi për shkak të avantazhit të saj kulturor dhe strukturës së kostos shumë më të përballueshme! Zyra jonë e Konsulencës së Transplantit të Flokëve në Shqipëri ofron një përmbledhje dhe përmbledhje të plotë të shërbimeve tona A-Class, teknika moderne dhe të specializuara që nuk mund të gjenden askund në Evropë dhe janë plotësisht të përkushtuara për t’ju shërbyer për t’ju ndihmuar gjatë procedurës suaj.

 

Gjithçka që ju nevojitet është në qytetin e Tiranës!

Zgjidhini çdo pyetje në zyrën tonë të konsulencës në Shqipëri dhe shmangni telashet e një udhëtimi të gjatë. Zyra jonë e konsulencës në Tiranë do t'ju japë një konsultë dhe udhëzime gjithëpërfshirëse dhe gjithëpërfshirëse për të gjithë procesin e transplantimit të flokëve në Turqi, duke përfshirë teknikat, paketat e mbjelljes së flokëve dhe shumë më tepër!

Pse transplantimi i flokëve në Turqi është më i miri:

 • Paketat e transplantit të flokëve përfshijnë gjithçka, nga udhëtimi, qëndrimi, trajtimi dhe udhëzimet pas trajtimit
 • Teknika bashkëkohore
 • Çmimet konkurruese
 • Një paketë e bukur pushimesh në Stamboll
 • Akomodimi më i mirë i bazuar në kohën e lirë

Në Klinikën Konsultative të BlueMagic Group në Shqipëri, mund të zbuloni:

 1. 01

  Llojet e transplantit

 2. 02

  Teknologjitë dhe teknikat e disponueshme

 3. 03

  Këshilla dhe konsulta për transplantin e flokëve në Turqi

 4. 04

  Udhëtim dhe akomodim luksoz

 5. 05

  Informacion mbi mirëmbajtjen dhe terapitë para dhe pas operacionit

 6. 06

  Një përmbledhje e detajuar e paketës gjithëpërfshirëse të transplantit të flokëve

Pse Zyra e BlueMagic Group në Shqipëri:

 • Why
  Shqipëri - Meka turistike

  Qyteti i Tiranës është plot me gjëra interesante për të parë dhe bërë. Është po aq i bukur sa kryeqytetet e tjera të Evropës Lindore dhe ka hijeshi. Tirana është qendra kulturore, ekonomike, argëtuese dhe politike e Shqipërisë. Jo vetëm kaq, Shqipëria dëshmoi një rritje të madhe të kërkesës për implante flokësh në Turqi për shkak të lulëzimit të industrisë së turizmit mjekësor. Zyra e konsulencës së Grupit BlueMagic në Tiranë, Shqipëri është gjithçka që ju nevojitet për një përshkrim të plotë të operacionit tuaj!

 • Why
  Teknika & Përvoja Ultra-Moderne

  Teknologjitë me cilësi të lartë si MICRO FUE SAPPHIRE dhe transplantimi i flokëve DHI në Stamboll ofrojnë rezultatet e pritura në çdo operacion dhe BlueMagic Group është gjerësisht i njohur për përshtatjen e këtyre teknologjive më inovative dhe më të avancuara.

 • Why
  Faktori efektiv I kostos

  BlueMagic Group International ofron një grup të plotë shërbimesh të klasit botëror, duke përfshirë teknikat dhe shërbimet e mëposhtme moderne dhe të specializuara që nuk gjenden askund tjetër, me kosto të pakrahasueshme dhe një spektër të plotë teknikash, duke na bërë klinikën më të mirë në mbjelljen e flokëve. Stambolli është aq efikas sa mund ta imagjinoni ndonjëherë!

 • Why
  Një Përvojë Relaksi

  Klinika BlueMagic Group në Turqi ka procedurat më të lehta, më të përballueshme dhe pa probleme në botë për mbjelljen e flokëve në të gjithë Evropën. Mund të vizitoni zemrën e Turqisë, qytetin e Stambollit me plazhe me rërë për një eksperiencë krejtësisht relaksuese!

Our-Exp-Left

Klinikat e Transplantit të Flokëve të BlueMagic Group International

Me qendrën e biznesit tonë në Turqi për operacionet, Zyrën Qendrore të Konsulencës në Londër dhe një Zyrë Konsulence në Tiranë, Shqipëri, BlueMagic Group International ka themelet dhe operimet e saj në vende të ndryshme ekstravagante në mbarë botën. Ne lulëzojmë për t’ju dhënë një mundësi për të shijuar një procedurë transplantimi flokësh të njohur globalisht dhe që ndryshon jetën!

Kontaktoni
Specialitetet tona

BlueMagic Group’s Specialitete

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas