Pagesa Fleksibel
Shërbimi i Transplantit Manual

Transplanti manual i flokëve

Transplanti manual i flokëve në Turqi është i njohur gjithashtu si FUE. Kjo është një metodë ekstraktimi e përdorur në operacionet moderne të transplantit të flokëve. Në ditët e sotme kryhet duke përdorur metodën FUE Sapphire, e cila përdor një mjet të vogël me diametër rreth 1 mm për të nxjerrë njësitë folikulare në mënyrë individuale nga zona dhuruese, që më pas të mbillen.

Si?

Si funksionon Transplanti Manual?

 • Step1
  Hapi 1

  Për Komfortin tuaj

  Ne fillojmë duke aplikuar anestezinë Comfort In në zonën dhuruese, për të vazhduar më pas me procesin e ekstraksionit..

 • Step1
  Hapi 2

  Faza Post-Anestezie

  Mjekët të kualifikuar nxjerrin me kujdes rrënjët nga zona dhuruese, duke përdorur një instrument manual.

 • Step1
  Hapi 3

  Përgjatë Operacionit

  Më pas kirurgu do të përdorë tehun e zafirit për të krijuar kanale të vogla në zonën marrëse ku do të mbillen rrënjët e transplantuara.

 • Step1
  Hapi 4

  Përfundimi i Operacionit

  Më pas, graftet e ruajtura do mbillen manualisht në mikro-mikrokanalet e hapura me anë të pincave mjekësore.

How long does

Sa kohë zgjat transplanti manual i flokëve në Turqi?

Kohëzgjatja e kësaj procedure ndryshon në varësi të numrit të grafteve që duhen transplantuar. Transplanti manual i flokëve për zakonisht zgjat nga 6 deri në 8 orë për të përfunduar.

Kush?

Kush mundet ta kryejë?

Ata që kanë një numër të madh graftesh në zonën dhuruese, siç janë pjesa e pasme e kokës dhe anësoret.

Ata që janë fizikisht stabël; pa ndonjë sëmundje të rëndë të tillë si alopecia hormonale.

Një individ i cili nuk vuan nga ndonjë sëmundje terminale siç është kanceri.

Në fazën e konsultimit, ekipi ynë i mjekëve dhe kirurgëve do kuptojë cili trajtim do të jetë perfekti për ju. Specialistët tanë do marrin parasysh qëllimet tuaja estetike; historikun tuaj mjekësor dhe rënien e flokëve të parashikuar, për tju garantuar rezultatet më të mira.

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë përcaktues përfshijnë:

 • Numri i grafteve të nevojshme për te patur rezultatet që kërkoni të arrini.
 • Ngjyra e flokeve
 • Tekstura e flokeve
 • Kompleksi i lekures
 • Humbja e flokeve potenciale
Media jonë

Përvoja e Transplantit Manual

BlueMagic Group sigurohet që të keni përvojën më të mirë në transplantin e flokëve tuaj. Trajtimet tona janë plotësisht të sigurta, relativisht pa dhimbje, mini invazive dhe ne përdorim pajisjet më të fundit dhe metodat e aprovuara nga industria për të siguruar rezultatet qe deshironi.

Pas Trajtimit

Pas transplantit Manual të flokëve

 1. 01

  Pas transplantit Manual të flokëve, sugjerohet që të flini duke mbajtur kokën të ngritur me disa jastëkë, duke marrë ilaçet siç përshkruhen nga mjekët tanë.

 2. 02

  Lani kokën me produktet e sugjeruara në mënyrën që është demonstruar nga ekipi mjekësor. Shmangni notin ose ndonjë aktivitet të rëndë gjatë periudhës tuaj të shërimit.

 3. 03

  Shmangni alkoolin, duhanin, hudhrën ose çdo lloj ushqimi që mund të çojë në hollimin e gjakut.

 4. 04

  Qëndroni larg rrezeve të forta të diellit, mbrojeni ose mbulojeni kokën me një kapele. Qëndroni në kontakt me ne, ne jemi gjithmonë pranë jush për t’ju ndihmuar nëse ju nevojitet dicka.

Advantage

Avantazhet e mbjelljes manuale të flokëve

 • Transplanti manual i flokëve shkakton më pak trauma, lë më pak shenja dhe incisionet janë më të vogla.

 • Procedura manuale përdoret me sukses për të ekstraktuar material nga gjoksi, mjekra, krahët dhe këmbët e pacientëve.

 • Kirurgu e performon operacionin në mënyrë manuale në vend që të përdorë një metodë robotike.

 • Transplanti manual i flokëve kryhet më lehtë tek femrat krahasuar me meshkujt.

Transplanti Manual i flokëve

Pyetje te shpeshta

A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para operacionit?

Konsumimi i alkoolit dhe cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinës, stimuluesve duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

Kur rritet plotësisht floku pas transplantit Manual?

Pas transplantit flokët rriten plotësisht pas 12 muajsh, mund të duhen deri në 18 muaj nëse doni të mbani flokët të gjatë. Përveç kujdesit për to nuk ka nevojë për ndonjë mirëmbajtje të veçantë.

Nga ku do të merren rrënjët per të kryer transplantin e flokëve për femrat?

Cdo procedurë e mbjelljes së flokëve në BlueMagic Group bëhet duke përdorur flokët tuaj. Zona e dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshem pas Transplantit Manual të flokëve ?

Pas transplantit, ne garantojmë rezultate të përhershme dhe flokët tuaj natyralë do të fillojnë të rriten më të plotë, të shëndetshme dhe të dendur.

Cilët faktorë kontrollohen me Transplantin Manual të Flokëve?

Prerja, thellësia dhe forca mund të kontrollohen lehtë nga mjeku. Mjeti i përdorur shkon shumë afër skalpit dhe mjeku është në gjendje të kuptojë dhe ndiejë indin për të bërë ndryshimet e nevojshme kur duhet.

Cili është përfitimi i Transplantit Manual të Flokëve?

Transplanti manual i flokëve është një nga mënyrat më të kontrolluara dhe të kujdesshme për të kryer një transplant . Një mjet i vogël; plotësisht nën kontrollin e mjekut përdoret me saktësi dhe kujdes maksimal.

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas