Pagesa Fleksibel
PERSE NE

Krahasimi i çmimeve për transplantin e flokëve: Mes Turqise dhe Italisë

Klinika e transplantit të flokëve të BlueMagic Group është e njohur për klinikën e saj në Stamboll, Turqi, për aurën kulturore dhe një paketë shumë ekonomike.

Italia, një vend i Evropës jug-qendrore, është i njohur për disa nga strukturat më të famshme në botë, duke përfshirë Kullën e Anuar të Pizës dhe Koloseun, dhe më e rëndësishmja, qytetin e Romës. Është e famshme botërore për sensin e saj të modës dhe markave të ndryshme të famshme të modës. Është ekonomia e tretë më e madhe në botë dhe një nga vendet më të shtrenjta, e ndjekur nga SHBA.

Duke qenë se është një vend i shtrenjtë, të gjithë sektorët, përfshirë shërbimet mjekësore, po rriten në qiell në Itali. Trajtimet kozmetike janë shpesh më të shtrenjta në këto vende në varësi të klimës ekonomike dhe për shumë turistë është e vështirë të përballojnë flokët e ëndrrave të tyre në këtë vend me famë botërore.

Pse Turqia është një opsion më i mirë

Si çdo procedurë tjetër mjekësore, transplantimi i flokëve në Itali është shumë i shtrenjtë dhe i paarritshëm për shumë njerëz. Pa mbështetjen e qeverisë për kirurgjinë estetike, politikat e sigurimit nuk merren parasysh dhe njerëzit merren me një çështje monetare dhe përballen me rënien e flokëve tek gratë dhe burrat. Njerëzit e Romës dhe pjesa tjetër e Italisë kanë filluar vetë të planifikojnë turizmin e tyre të transplantit të flokëve në vende të tjera të përballueshme si Turqia, ku mund të bëjnë një transplant flokësh shumë të standardizuar.

Përfitimet e një transplanti flokësh në Turqi

 • Kostoja e 5000 transplanteve të flokëve në Turqi është relativisht e ulët
 • Trajtime të standardizuara dhe moderne
 • Paketa të gjera trajtimi dhe pushimesh
 • Pushime në Turqi
 • Akomodimi i klasit të parë

Çfarë e bën BlueMagic Group International më të mirë se klinikat në Itali

 1. 01

  Rregullimi i procedurave kirurgjikale në Itali është me ritme të ngadalta

 2. 02

  Gama e teknikave atje në Itali është e kufizuar. Pjesa më e madhe e klinikave janë ende duke shfrytëzuar shumë teknika të vjetruara.

 3. 03

  Italia përfshin një shumëllojshmëri klinikash tmerrësisht të kufizuara, duke krijuar operacione të lehta të shtrenjta

 4. 04

  Kostoja është më e lartë në Itali kur vendoset pranë vendeve alternative si Turqia

Pse BlueMagic Group në Turqi mbi Italinë:

 • Why
  Kostoja e restaurimit të flokëve në Itali

  Faktori kryesor kufizues që ndalon rrugën e pacientëve me rënie të flokëve është kostoja e restaurimit të flokëve në Itali e cila është shumë e lartë në krahasim me vendet e tjera në zhvillim. Dallimi i vetëm në kosto ndryshon në varësi të ekonomisë, monedhës dhe kostos së jetesës së vendit.

 • Why
  Eksperiencë kirurge në Itali

  Duke qenë se kostoja e trajtimit të rënies së flokëve për meshkuj dhe femra në Itali është shumë e lartë, fluksi i pacientëve po zvogëlohet gradualisht dhe ndikon negativisht në përvojën e kirurgëve të transplantit të flokëve në Itali. Klinikat e transplantit të flokëve në Itali kanë mungesë të pacientëve. Përvoja e kirurgut rritet vetëm me vite, por numri i pacientëve të trajtuar është edhe më i ulët, gjë që ndikon negativisht në aftësitë e tyre kirurgjikale.

 • Why
  Pushime ne Stamboll

  BlueMagic Group ofron operacionin më miqësor dhe më të përballueshëm të transplantit të flokëve. Kjo nuk është e gjitha, ju gjithashtu mund të vizitoni qytetin e Stambollit për të gjetur trashëgimi dhe kulturë të pasur!

 • Why
  Ekspertët turq

  BlueMagic Group është i famshëm në mbarë botën për përdorimin e teknologjive më të fundit dhe më inovative si transplantimi i flokëve me cilësi të lartë MICRO FUE SAPPHIRE dhe DHI CHOI PEN për të marrë rezultatet e dëshiruara dhe të pritshme për secilin nga klientët tanë.

Our-Exp-Left

Ekipi në BlueMagic Group International

Ekipi ynë mjekësor ka shumë përvojë dhe të specializuar dhe do të jetë në dispozicionin tuaj për t’ju ndihmuar dhe udhëhequr gjatë procedurës suaj të transplantit të flokëve të ndërmarrë në Stamboll me përkushtim të plotë. BlueMagic Group Clinic është e pajisur me një ekip të jashtëzakonshëm kirurgësh të transplantit të flokëve që gjithmonë ofron vlerësimin dhe këshillat më të mira personale dhe të sinqerta për situatën tuaj specifike të tullacisë dhe rënies së flokëve. Këshillohet metoda më e përshtatshme dhe e mundshme për të zgjidhur problemin tuaj pasi ne kuptojmë se si rënia e flokëve tek femrat dhe meshkujt mund të ndikojë në personalitetin tuaj dhe sesi shërbimi ynë do t’ju ndryshojë jetën përgjithmonë.

Kontaktoni
Specialitetet tona

BlueMagic Group’s Specialitete

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas