Pagesa Fleksibel
Shërbimi i transplantit të mjekrës

Transplanti i mjekrës

“Kjo terapi bëhet duke përdorur një nga këto 2 trajtime:
– Trajtim me stilolaps DHI CHOI
– Trajtimi FUE
Në thelb, ne do të marrim një njësi folikulare nga zona e donatorit dhe do ta transplantojmë në zonën marrëse. Një njësi folikulare është një grup i vogël i disa folikulave të qimeve që mund të dalin nga lëkura. Të dy trajtimet e dhëna do të marrin përafërsisht 2,000 deri në 5,000 grafte të folikulave të flokëve të marra nga pjesa e pasme e kokës, nga ana e kokës ose çdo zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme “

Si?

Si funksionon transplantimi i mjekrës?

 • Step1
  Hapi 1

  Për komfortin tuaj

  Së pari, zona juaj e dhuruesit do të rruhet dhe kirurgu do të aplikojë një anestezi lokale për komoditetin dhe komoditetin tuaj

 • Step1
  Hapi 2

  Faza Post-Anestezie

  Në varësi të trajtimit, kirurgu ynë ekspert do të heqë folikulat e flokëve nga zona e dhurimit

 • Step1
  Hapi 3

  Përgjatë Operacionit

  Më pas kirurgu ynë do të vijë në zonën marrëse dhe do t’ju shërbejë përsëri me një anestezi lokale ku do të vendosen implantet

 • Step1
  Hapi 4

  Përfundimi i Operacionit

  Më pas folikulat do të implantohen në lëkurën e fytyrës tuaj duke ju dhënë një formë të mrekullueshme mjekër

How long does

Sa kohë zgjat Transplantimi i mjekrës në TURQI?

Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të transplanteve që duhen transplantuar. Transplantimi ynë i mjekrës zakonisht zgjat nga gjashtë deri në tetë orë për të përfunduar.

Kush?

Kush është një kandidat i përshtatshëm

“Një individ që ka qime në trupin e tij si p.sh. në pjesën e pasme të qafës, në anën e kokës
Nuk duhet të vuajë nga ndonjë sëmundje vdekjeprurëse si kanceri
Duhet të kenë flokë të shëndetshëm në zonën e tyre dhuruese
Një individ me sistem të mirë imunitar pasi do të zvogëlojë rrezikun e komplikimeve”

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë që përcaktojnë kandidaturën përfshijnë

 • Numri i transplanteve të nevojshme për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar.
 • Ngjyra e flokëve
 • Tekstura e flokëve.
 • Ngjyra e lekures
 • Rënia e mundshme e flokëve në të ardhmen.
Media jonë

Përvoja e transplantimit të mjekrës

“BlueMagic Group, do të sigurohet që të keni përvojën më të mirë me transplantin e flokëve.
Ne kemi një reputacion të mbajtjes së produkteve relativisht pa dhimbje, minimalisht invazive dhe përdorim pajisjet më të fundit mjekësore dhe metodat e miratuara nga industria për të ofruar rezultatet e tyre të dëshiruara."

Pas Trajtimit

Pas transplantimit të mjekrës

 1. 01

  Transplantimi i mjekrës në Stamboll duhet të marrë afërsisht 1 ose 2 ditë për t’u rikuperuar nga operacioni i transplantimit të mjekrës

 2. 02

  Mund të ketë kore të vogla flokësh që do të krijohen për shkak të folikulave të sapo implantuara të cilat do të shpërthejnë brenda pak ditësh

 3. 03

  Pas 10 ditësh, do të mund të filloni të rruani dhe të shkurtoni mjekrën tuaj normalisht

 4. 04

  Qimet tuaja të reja të mjekrës mund të bien për 2 deri në 3 javë, gjë që është absolutisht normale në mënyrë që të rriten qime të reja

Advantage

Avantazhet e transplantit të mjekrës

 • Rritja e qimeve të mjekrës do të rifitojë vetëbesimin

 • Trajtimet që do të përdorin kirurgët tanë do të jenë minimalisht invazive dhe do të lënë pak ose pothuajse asnjë plagë

 • Rritja e flokëve me pamje natyrale që do të zgjasë përgjithmonë

 • Ne do t’ju ofrojmë një teknikë që garancia e shpërndarjes së përgjithshme folikulare nuk ndryshon

Transplantimi i mjekrës

Pyetje te shpeshta

A ka ndonjë ushqim që duhet t'i shmang para transplantit të flokëve të mjekrës?

Përveç konsumimit të alkoolit ose pirjes së cigareve, duhet të shmanget pirja e çajit jeshil, kafesë, aspirinës ose ndonjë stimuluesi të paktën 10 ditë para procedurës së mbjelljes së flokëve.

Kur mund të kem një rritje të plotë të flokëve pas transplantit të flokëve të mjekrës?

Pasi të kryhet transplantimi i flokëve të mjekrës, flokët e rritur plotësisht do të vijnë pas 12 muajsh.

Cila është garancia që qimet e mjekrës sime të rriten sërish të shëndetshme?

Sapo të kryhet transplantimi i flokëve të mjekrës, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.

Nga do t'i marrë kirurgu flokët për transplantin e mjekrës sime?

Ne do të marrim folikulat e flokëve nga skalpi juaj kryesisht, nëse jo atëherë çdo pjesë të trupit që ka folikula të shëndetshme dhe të forta.

Sa grafte do të kërkohen për transplantin e flokëve të mjekrës sime?

Të paktën 3000 shartime do të kërkohen nëse dëshironi të zgjidhni një stil specifik mjekërr. Ose për një model flokësh dhie mund të mjaftojnë vetëm 1500 deri në 1700 shantime flokësh.

A do të më japë transplanti i flokëve në mjekër stilin dhe pamjen e dëshiruar?

Një transplant i mjekrës mund t'ju japë një pamje më të stilit të dhisë, por megjithatë në BlueMagic ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni llojin e mjekrës që dëshironi përpara se të vazhdoni me transplantin tuaj. Ju mund ta mbani veten shumë të qartë para kirurgut edhe gjatë konsultave tuaja fillestare.

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas