Pagesa Fleksibel
Shërbimet PRP

Trajtimi i flokëve PRP

Për t’ju ndihmuar të merrni rezultatet më të mira me transplantet e flokëve, BlueMagic Group ofron gjithashtu një terapi PRP kompliment për humbjen e flokëve për të rritur rritjen e flokëve në folikulat e transplantuara. Ky trajtim rigjenerues i sigurt, minimalisht invaziv është krijuar për të stimuluar riparimin e qelizave staminale në sipërfaqen e lëkurës, duke e bërë atë trajtimin plotësues perfekt për transplantin e flokëve tuaj. Specialistët tanë bëjnë shumë kujdes për të administruar terapinë PRP në mënyrë të sigurt dhe pa rrezik infeksioni.

Si?

Si funksionon trajtimi PRP?

 • Step1
  Hapi 1

  Kirurgu ynë do të marrë rreth 10 deri në 20 ml gjak nga krahu dhe do të vendoset në një centrifugë dhe do të rrotullohet për të ndarë plazmën nga qelizat e kuqe të gjakut.

 • Step1
  Hapi 2

  Plazma më pas do të kombinohet me një zgjidhje të veçantë për të rritur efektet dhe do të injektohet me kujdes në zonat e transplantuara.

 • Step1
  Hapi 3

  Specialistët tanë do të injektojnë me kujdes plazmën për të siguruar rrezik minimal të infeksionit ose ndonjë efekt tjetër anësor

How long does

Sa kohë zgjat trajtimi i flokëve PRP në TURQI?

Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të transplanteve që duhen transplantuar. Trajtimi ynë i flokëve PRP zakonisht zgjat nga gjashtë deri në tetë orë për të përfunduar.

Kush?

Kush është një kandidat i përshtatshëm

Një individ që ka nivele të rregullta hekuri, numërim të trombociteve dhe funksione të trombociteve dhe që nuk vuan nga ndonjë infeksion sistemik

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë që përcaktojnë kandidaturën përfshijnë

 • Numri i transplanteve të nevojshme për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar.
 • Ngjyra e flokëve.
 • Tekstura e flokëve.
 • Ngjyra e lekures
 • Rënia e mundshme e flokëve në të ardhmen.
Media jonë

Përvoja e trajtimit të flokëve PRP

BlueMagic Group, do të sigurohet që të keni përvojën më të mirë me transplantin e flokëve.
Ne kemi një reputacion të mbajtjes së produkteve relativisht pa dhimbje, minimalisht invazive dhe përdorim pajisjet më të fundit mjekësore dhe metodat e miratuara nga industria për të ofruar rezultatet e tyre të dëshiruara.

Pas Trajtimit

Pas trajtimit PRP të flokëve

 1. 01

  Shmangni aplikimin e akullit ose ngrohjes gjatë 72 orëve të para të procedurës

 2. 02

  Mos bëni dush ose banjë të nxehtë brenda 72 orëve të terapisë

 3. 03

  Shmangni konsumimin e çdo pije/ushqimi alkoolik, që hollon gjakun

 4. 04

  Shmangni duhanin deri në momentin kur zona juaj e injektuar të jetë rikuperuar plotësisht

Advantage

Avantazhet e trajtimit të flokëve PRP

 • Vetitë rigjeneruese të këtyre injeksioneve rrisin numrin e përgjithshëm të trombociteve në inde dhe do të ndihmojnë në shërimin e kokës tuaj më shpejt pas operacionit.

 • Për shkak të vetive të tij shëruese, PRP do të zvogëlojë gjithashtu shfaqjen e çdo dhëmbjeje të ngjashme me pikë pas transplantimit.

 • Kjo terapi gjithashtu zvogëlon më shpejt çdo ënjtje që mund të rezultojë nga procedura.

 • Terapia PRP për humbjen e flokëve mund të ndihmojë në uljen e ashpërsisë së çdo mavijosjeje duke rritur faktorët e koagulimit të gjakut në inde.

Prp Trajtimi i Flokëve

Pyetje te shpeshta

Sa kohë do të duhej që trajtimi PRP të tregojë rezultate?

Terapia PRP zakonisht zgjat 3 deri në 6 muaj.

A eshte e dhimbshme terapia PRP

Terapia PRP është më pak e dhimbshme, minimalisht invazive. Do të ketë pak dhimbje kur trombocitet do të injektohen në skalpin tuaj dhe kaq.”

A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

Cila është mosha e përshtatshme për trajtimin me PRP?

Njerëzit në grupmoshën 24 deri në 45 vjeç janë më të prirur ndaj rënies gjenetike dhe të modeluar të flokëve. Është më mirë nëse bëni një kontroll të plotë për të zbuluar nëse nuk vuani nga ndonjë sëmundje gjenetike përpara se të filloni trajtimin e flokëve PRP.

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas