Pagesa Fleksibel
Google Trust Piolet Proven Expert

Siç shihet edhe në

P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2 P2 P2
P2 P2 P2 P2

Bloomberg

E vetmja klinikë e transplantit të flokëve qe u shfaq në Bloomberg"

Bloomberg është lider global në të dhënat e biznesit dhe financave, lajme dhe njohuri të ndryshme. Duke përdorur fuqinë e teknologjisë, biznesi i Bloomberg lidh vendimmarrësit e botës me informacione të sakta mbi tregjet financiare dhe i ndihmon ata të marrin vendime më të shpejta dhe më të zgjuara.

Fillo Videon

Featured at

Our-Exp-Left
Përvoja jonë

Më shumë për Shërbimet tona të transplantit të flokëve

Përmbushja e pritshmërive të pacientëve ka rëndësi në punën tonë, prandaj trajtojmë seilin pacient me kujdesin më të madh. Përveçse do keni rezulattet që doni, BlueMagic Group ju ofron gjithashtu një përvojë të mrekullueshme që perfshin akomodim me 5 yje, kostot e transportit, koston e ndërhyrjes dhe një paketë gjithëpërfshirëse.

Lexoni më shumë
Shërbimet tona

Specializimet e BlueMagic

BlueMagic Group ofron transplante flokësh cilësorë për këdo në UK dhe në mbarë botën

Teknika DHI CHOI Pen

Transplanti i flokëve me metodën DHI në Turqi është një teknikë e përparuar e krijuar posaçërisht me instrumente për të ekstraktuar folikulat nga zonat dhuruese për t’i mbjellë direkt në zonën marrëse. Në BlueMagic Group, ne përdorim teknologjinë më të fundit të DHI për të siguruar përvojën më të mirë për pacientët tanë.

Lexo më shumë
Transplanti i mjekrës

Transplanti i mjekrës është një trajtim që fillon duke marrë qime nga një pjesë e trupit duke i transplantuar ato në zonën ku doni të rritet mjekra juaj.
Ky transplant bëhet duke përdorur njërën nga këto 2 procedura:
• Metodën DHI CHOI
• Metodën FUE
Në thelb, ne do të ekstraktojmë graftet nga zona e dhuruese dhe do t’i transplantojmë në zonën marrëse. Një njësi folikulare është një grup i vogël i flokëve të cilët dalin nga skalpi. Të dyja metodat e përmendura do të nxjerrin afërsisht 2,000 deri në 5,000 grafte nga pjesa e pasme e kokës, anës së kokës ose ndonjë zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

Lexo më shumë
Teknika Micro Fue Sapphire

Kjo paketë përfshin transplantin e flokëve MICRO FUE SAPPHIRE për t’ju ndihmuar të luftoni rrallimin e flokëve ose humbjen e plotë të tyre. Kjo metodë përfshin transferimin e folikulave nga zona dhuruese; zakonisht pjesa pas kokës deri mbi veshët, në vendin e synuar duke përdorur instrumente fine, të specializuara.

Kjo procedurë është e përsosur për burrat dhe gratë, dhe gjithashtu mund të kryhet tek njerëzit me flokë më të gjatë, në varësi të numrit të grafteve.MICRO SAPPHIRE FUE kryhet nën anestezi lokale.

Lexo më shumë
Transplanti i Flokëve Afro

Transplanti i flokëve Afro në Stamboll, Turqi është zhvilluar ndërsa janë marrë parasysh karakteristika e personalitete të ndryshme nga njerëzit me etni dhe origjinë të ndryshme.

Ka njerëz në botë që nuk kanë të njëjtin lloj flokësh, prandaj është shumë normale që ata të kenë problematika të ndryshme me flokët. Për të gjetur një mënyrë për të zgjidhur këto probleme, në BlueMagic Group ne kemi adaptuar këtë teknikë të re.

Lexo më shumë
Transplanti Manual I flokëve

Transplanti Manual i flokëve në Turqi njihet gjithashtu si FUE,Ekstraktimi i Njësive Folikulare. Kjo është një metodë e ekstraktimi e përdorur në kirurgjitë moderne të transplantit të flokëve në ditët e sotme. Kryhet duke përdorur dy metoda, Njëra është FUT ose metoda e shiritit ku një shirit i vogël indesh hiqet nga zona dhuruese, dhe më pas zona mbyllet menjëherë. Ky shirit vendoset nën një mikroskop; dhe më pas disekulohet në grafte individuale të njësive folikulare, më vonë graftet vendosen një nga një në zonën marrëse. Metoda tjetër është FUE; ku një instrument i vogël me diametër rreth 1mm përdoret për të nxjerrë me kujdes njësitë folikulare individuale në zonën dhuruese dhe të implantuar në mënyrë të ngjashme me metodën FUT.

Lexo më shumë
Transplanti i Flokëve për femra

Transplanti ynë i flokëve për femrat në Turqi është një procedurë e ngjashme me atë të meshkujve. Meqenëse kemi disa teknika të ndryshme në dispozicion në klinikën tonë, ne do të përpiqemi të rekomandojmë procedurën më të mirë të mundshme për ju.Procedura e transplantit të flokëve fillon nga ekstraktimi i rrënjëve të flokëve nga zona juaj dhuruese, e cila përfshin pjesën e pasme të kokës dhe anësoret; dhe vazhdon me implementimin ose transplantimin e grafteve në zonën marrëse. Sa i përket vijës frontale të flokëve në pjesën e sipërme dhe preferencave që mund të keni; ne sigurohemi që të përmbushim cfarë ju dëshironi.Meqenëse BlueMagic Group ju ofron teknika dhe teknologji të përparuara së bashku me pajisjet e fjalës më të fundit, një ekip teknikësh, kirurgësh, mjekësh të trajnuar me përvojë të gjatë do ju sigurojë një operacion të suksesshëm dhe ju do keni pamjen sic gjithnjë e keni dëshiruar.

Lexo më shumë
Trasnplanti I vetullave

Transplanti i vetullave është një procedurë kozmetike ku graftet transplantohen në zonën e vetullave tuaja. Synimi është që folikulat e reja të rriten nga këto grafte, duke ju dhënë vetaullave tuaja një pamje më të plotë dhe më të bukur. Kjo do ndihmojë që folikulat e reja të rriten në vetullat tuaja sapo ato fillestare të bien.

Lexo më shumë
Trajtimi i flokëve me PRP

Për t’ju ndihmuar të merrni rezultatet më të mira me transplantin e flokëve, BlueMagic Group ofron një terapi falas PRP për të amplifikuar rritjen e folikulave nga rrënjët e transplantuara. Ky trajtim rigjenerues, minimalisht invaziv është krijuar për të stimuluar rigjenerimin e qelizave të skalpit, duke e bërë trajtimin të përsosur për transplantin e flokëve tuaj. Specialistët tanë kujdesen për të administruar terapinë PRP në mënyrë të sigurt dhe pa rrezik infeksioni.

Lexo më shumë
Rreth nesh

BlueMagic Klinika e transplantit të flokëve

BlueMagic Group është i famshëm në botën për përdorimin e teknologjive më inovative si; transplantet e flokëve me cilësi të lartë MICRO FUE ZAFIR dhe DHI CHOI PEN. Ne gjithashtu kemi trajtimin më të mirë PRP gjatë përdorimit të metodave më të fundit në mënyrë që të ofrojmë rezultatet e premtuara.

Ne e kuptojmë që meshkujt dhe femrat kanë kërkesa të ndryshme për sa i përket mbjelljes së flokëve, prandaj është i përshtatshëm për të gjithë dhe kryhet në kushtet më të sigurta në klinikën tonë të mbjelljes së flokëve në qytetin e Stambollit, Turqi, përveç saj, zyra jonë qendrore ndodhet në Londër dhe zyra mjekësore ndodhet në Tiranë, Shqipëri.

Lexo më shumë
About Us
Rezultatet Para dhe Pas

Sukseset e BlueMagic Group

After-Before
Historia e Pasquale Minasi, Rezident në UK, 28

“Unë jam një sipërmarrës, Angel investitor dhe autor. Duke qenë një person kaq i suksesshëm, nuk mund ta duroja humbjen e flokëve; e cila filloi në një moshë shumë të re. Flokët e mi ishin shumë delikatë dhe e dija që asnjë klinikë tjetër nuk mund të kishte bërë atë lloj pune që bëri BlueMagic Group. Unë kisha nevojë për 2 seanca DHI. Epo, ju mund ta shihni rezultatin vetë tani! Kam marrë vendimin më të mirë dhe jam vërtet i lumtur që kam rikthyer vetëbesimin tim, më të fortë se kurrë. E gjitha për shkak të BlueMagic Group!

Shiko më shumë
After-Before
Historia e Domenico Raiola, Itali - Agjent i Pasurive PT

Duke qenë Agjent i pasurive të patunshshme, pamja ime ka shumë ndikim në profesionin tim. Vuaja nga rënia e flokëve pasi flokët e mi në pjesën e sipërme po rralloheshin shumë shpejt. Kam bërë shumë kërkime në klinika të ndryshme në Turqi, dhe pastaj gjeta BlueMagic Group. Gjatë konsultimit të parë më bëri përshtypje profesionalizmi dhe përkushtimi i tyre në punën që bënin. Pas transplantit të flokëve dhe kur fillova të shoh rritjen e plotë dhe të shëndetshme të flokëve, u ndjeva si një person krejtësisht tjetër me më shumë besim. Unë patjetër do ta rekomandoja BlueMagic Group tek të gjithë ata që vuajnë nga rënia e flokëve. ”

Shiko më shumë
After-Before
Historia e Poul Ricardo, Rezident në Brazil, 33

“Unë vuaja nga humbja e flokëve në pjesën e anësoreve dhe flokët e mi po binin shumë! Unë jam një Inxhinier IT, shumë i vëmendshëm për pamjen time dhe doja ta ndryshoja këtë sa më shpejt që të mundja. Pastaj u konsultova me BlueMagic Group dhe ata më dhanë zgjidhjen perfekte duke më siguruar se duhet të vazhdoja me operacionin e transplantit të flokëve.

Isha shumë i kënaqur me rezultatet, rifitova përsëri linjën frontale të flokëve me densitet të shtuar. Unë jam i kënaqur dhe i sigurt përsëri për mënyrën sesi dukem. Të gjitha falë BlueMagic Group! ”

Shiko më shumë
After-Before
Historia e Salvatore Pinna, banues në Itali - 45

Duke qenë një Profesionist nga Sektori i Kërkimit Ekzekutiv të Qeverisë dhe Shëndetësisë, është e rëndësishme për mua të jemi paraqitshëm, por për shkak të humbjes frontale të flokëve, më parë ndihesha keq dhe me vetëbesim të ulët. Por, pasi bëra shumë kërkime, gjeta BlueMagic Group dhe pas konsultimit tonë të parë, më krijuan besim shumë të madh për shkak të teknikave të tyre të fundit dhe vlerësimeve të tyre pozitive në internet. Pas operacionit, duhet të them që isha shumë i lumtur që u besova atyre, pasi mora rezultate të shkëlqyera. Do ta rekomandoja plotësisht BlueMagic Group për të gjithë. “

Shiko më shumë
After-Before
-Historia e Joseph Bua-Otema. Rezident në UK (32 vjec) - ( Transplantit të Flokëve Afro)

Për rreth dy vjet, bëra kërkime dhe hasa klinikën më të mirë të transplantit të flokëve dhe më pas takova konsulenten mjekësore nga BlueMagic Group në Turqi, Stamboll. Duke qenë një person shumë kurioz, të gjitha pyetjet e mia u përgjigjën me ndershmëri nga Dea. Isha shumë i impresionuar gjatë konsultimit të parë dhe më pas mu rekomandua të kaloja përmes Transplantit Manual FUE Sapphire nga Krye-kirurgu i tyre. Pasi bëra transplantin, isha shumë i lumtur me rezultatet që pashë. U ktheva në punë vetëm pas disa ditësh dhe askush nuk mund ta dallonte që unë kisha bërë një procedurë të tillë. I gjithë procesi i transplantit të flokëve ishte shumë i kënaqshëm. Falë BlueMagic, kam rifituar besimin tim të humbur dhe duhet të them se kjo klinikë ishte “e duhura” për mua dhe mund të jetë edhe për të tjerët.

Shiko më shumë
After-Before
Historia e Giuliano Baku, Rezident në Itali - 25

“Unë punoj në industrinë e pasurive të paluajtshme, ishte fillimi i karrierës sime dhe pata rënie të avancuar të flokëve në një moshë të re. Doja të ndërhyja sa më shpejt që të mundja për ta ndryshuar. Vendosa t’i besoja BlueMagic Group dhe më besoni; ishte e mrekullueshme! Ishte vendimi më i mirë që kam marrë ndonjëherë për veten. Pasi bëra operacionin flokët po rriteshin me një densitet më të madh. Unë me siguri të plotë do ta rekomandoja BlueMagic Group për çdo individ që kërkon transplant cilësor dhe një klinikë të besueshme . ”

Shiko më shumë
pacientit Na Duan

Deshmite e Pacienteve

Google Trust Piolet Proven Expert
“Duhet ta lexosh kete!!! Shume e vlefshme”
Testimonial

Ju duhet ta lexoni këtë !!! Shumë i besueshëm nuk mund të theksoj sa skeptik isha dhe sa shumë kërkime bëra (orë dhe orë) dhe të gjitha u shpaguan duke më çuar në klinikën e duhur. Nuk mund t’i rekomandoj këta njerëz Besoj se kjo klinikë ishte e duhura për mua dhe nuk besoj se ndonjë tjetër mund të ketë arritur atë që kanë për mua.

- Joseph Bua Otema
- Uganda
Faleminderit shumë për shërbimin tuaj të mrekullueshëm.
Testimonial

Faleminderit shumë për shërbimin tuaj të mrekullueshëm. Një nga përvojat më të mira në jetën time! Pa fjalë se si ka ndryshuar jeta ime! Rekomandohet shumë!!

- Paulo Ricardo
- Brazil
Struktura fleksibile e pagesave

Dëshironi të shkëlqeni me flokët tuaj të gjatë dhe të dendur?

Merrni pamjen e dëshiruar me opsionet tona të thjeshta të kësteve!

Mëso më shumë
Media

Ne kemi cdo informacion që duhet të dini për transplantin e flokëve! 

Kuptoni se si ekipi ynë punon për t'ju ndihmuar të merrni pamjen e dëshiruar.

slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider
Our-Book
Lexoni librin tonë!

Rreth transplantit të flokëve

Besimi juaj tek ne është shumë i rëndësishëm! Ne kemi shkruar një libër të tërë informacioni për ju për të kuptuar se si burrat dhe gratë vuajnë nga rënia natyrale e flokëve për shkak të moshës, gjeneve ose ndonjë faktori të lidhur me stilin e jetës dhe se si një implant i flokëve nga gjeldeti do të ishte alternativa më e preferuar për ta.

Lexoni bloget tona!

BlueMagic Lajme

Mësoni më shumë rreth botës së procedurës së transplantit të flokëve dhe BlueMagic Group për të zbuluar se cili trajtim do t'ju përshtatet më së miri dhe dëshirën tuaj për flokë të trashë e të gjatë!

Blog Oct 22, 2021

Tracking Down The Best Clinic For Hair Transplant In Turkey

Lexo më shumë
Blog Oct 22, 2021

A Guide To Get The Best Hair Transplant In Turkey

Lexo më shumë
Blog Sep 01, 2021

Answers To Your 10 Most Important Questions On Hair Transplant

Lexo më shumë
Na kontaktoni

Duke enderruar floket e
tu te bukur?

Lidhu me ne tani!

Call
Telefoni
020 3627 7833
clock
Orët e Hapura
E hënë - e shtunë: nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite
5 + 5 =
London
Head Consultancy Office

Unit 104, The Light Box, 111 Power Rd, Chiswick, London W4 5PY, United Kingdom

Istanbul
Clinic and Office

14 Meşrutiyet Vali Konagi Cad, Hacı Mansur Sk. No: 14, 34363 Şişli/İstanbul, Türkiye

Tirana
Medical Consultancy office

3 Kullat, Kulla Nr.1, Rruga Dervish Hima, Tirana 1001, Albania

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas