Pagesa Fleksibel
Shërbim për transplantin e flokëve të vetullave

Transplanti i qimeve të vetullave

Një transplant i vetullave në Turqi është një procedurë kozmetike në të cilën transplantet e flokëve transferohen në zonën e vetullave në mënyrë që qimet e reja të rriten duke i dhënë vetullave tuaja një pamje më të plotë dhe më të mirë. Kirurgët tanë do të transferojnë jo vetëm qimet individuale, por edhe folikulat. Kjo do të ndihmojë që qimet e reja të rriten në vetullat tuaja sapo të bien ato fillestare.

Si?

Si funksionon transplantimi i vetullave?

 • Step1
  Hapi 1

  Për komfortin tuaj

  Kirurgu ynë do të aplikojë një anestezi lokale në zonën e dhuruesit dhe ata do të fillojnë të heqin graftet e flokëve

 • Step1
  Hapi 2

  Faza Post-Anestezie

  Kirurgu ynë do t’i ngarkojë graftet në stilolapsin DHI choi për të implantuar folikulat në vetull me saktësi maksimale, kënd të drejtë dhe thellësi të saktë

 • Step1
  Hapi 3

  Përgjatë Operacionit

  Pas kësaj, kirurgu do të mpijë zonën marrëse për të filluar terapinë

 • Step1
  Hapi 4

  Përfundimi i Operacionit

  Më pas kirurgu do të fillojë të implantojë folikulat e flokëve në zonën e vetullave tuaja, kjo procedurë do të zgjasë pothuajse 2 deri në 3 orë

How long does

Sa kohë zgjat transplanti i vetullave ne TURQI?

Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të transplanteve që duhen transplantuar. Transplantimi i qimeve tona të vetullave zakonisht zgjat nga gjashtë deri në tetë orë për të përfunduar.

Kush?

Kush është një kandidat i përshtatshëm

Një individ me flokë të fortë dhe të shëndetshëm në zonën e tyre dhuruese si koka, pjesa e pasme e qafës, ana e kokës.
Për transplantin e vetullave në Stamboll, një person duhet të vazhdojë vetëm nëse ai/ajo nuk vuan nga ndonjë sëmundje vdekjeprurëse shëndetësore.
Një sistem i fortë imunitar do të ndihmojë në uljen e rrezikut të ndonjë ndërlikimi
Duhet të konsultohen një herë me dermatologun/mjekun e tyre përpara se të planifikojnë terapinë

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë që përcaktojnë kandidaturën përfshijnë

 • Numri i rrenjeve të nevojshme për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar.
 • Ngjyra e flokëve.
 • Tekstura e flokëve.
 • Ngjyra e flokëve.
 • Rënia e mundshme e flokëve në të ardhmen.
Media jonë

Përvoja e transplantit të flokëve të vetullave

BlueMagic Group, do të sigurohet që ju të keni përvojën më të mirë me transplantin tuaj të flokëve. Ne kemi një reputacion të mbajtjes së produkteve relativisht pa dhimbje, minimalisht invazive dhe përdorim pajisjet më të fundit mjekësore dhe metodat e miratuara nga industria për të ofruar rezultatet e tyre të dëshiruara.

Pas Trajtimit

Pas transplantit të vetullave

 1. 01

  Sigurohuni që të mos prekni vetullat tuaja për të paktën 8 deri në 10 ditë

 2. 02

  Mos lani vetullat për 8 ditët e para

 3. 03

  Pas ditës së 8-të lejohet larja e butë dhe përdorimi i produkteve të sugjeruara

 4. 04

  Mbani larg alkoolit, ushqimeve të koncentruara me hudhër ose pikante, të cilat mund t’ju çojnë në hollimin e gjakut

Advantage

Avantazhet e transplantit të qimeve të vetullave

 • Vetullat më të trasha dhe më të plota çojnë në shprehje më të mira të fytyrës dhe vetëbesim

 • Një zgjidhje e përhershme për vetullat tuaja, kështu që jo më grim vetullash

 • Minimalisht invazive, më pak plagë me trajtim unik me stilolaps DHI CHOI

 • Rezultatet me pamje jashtëzakonisht natyrale

Transplantimi i vetullave

Pyetje te shpeshta

Sa kohë do të duhej që transplantimi i vetullave të rikuperohej?

Do të duhen rreth 48 orë që një procedurë e transplantimit të vetullave të rikuperohet, sigurohuni që të mos merreni me sporte të rënda dhe të notoni fuqishëm gjatë periudhës së rikuperimit.

Sa kohë do të zgjasë trajtimi?

Afati total kohor për procedurën do të varet nga graftet dhe mënyra se si është implantuar. Zakonisht duhen rreth 5 deri në 6 orë.

Sa grafte nevojiten për një transplant të vetullave?

Një transplant i lehte flokësh do të kërkojë rreth 50 deri në 100 transplante flokësh dhe më shumë nëse kërkon.

Nga cila zone dhururese do të merren flokët?

Në BlueMagic Group, ne do të marrim flokë ose grafte donatorësh nga skalpi juaj ose çdo zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme dhe e fortë.

A do të zgjasin përgjithmonë rezultatet e transplantit të vetullave?

Po, një procedurë e mbjelljes së qimeve të vetullave mund t'ju japë rezultate të përhershme.

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas