Pagesa Fleksibel
PERSE NE

Pse të na zgjidhni për transplantin e flokëve?

Transplanti i flokëve BlueMagic Group Clinic ndodhet në Stamboll, Turqi, për avantazhin e tij kulturor dhe strukturën e kostos shumë ekonomike!

SHBA-ja njihet si vendi më i avancuar teknologjikisht me pajisje moderne për çdo lloj operacioni. Megjithatë, kjo vjen me një shpenzim të madh gjithashtu!
Turqia ka një fluks të madh kirurgësh shumë të trajnuar dhe më të mirë të transplantit të flokëve me njohuri të përditësuara për procedurat unike. Me këtë, strategjia e kostos në BlueMagic Group është projektuar në një mënyrë të personalizuar, duke ju dhënë rrjedhimisht shërbimin më të mirë me një paketë me kosto efektive.

Kirurgjia e transplantit të flokëve është e shtrenjtë në SHBA në qytete si Nju Jorku për shkak të faktorëve si kushtet ekonomike, lloji i klinikës, vendndodhja e klinikës, llojet e teknikave të përdorura dhe shumë më tepër. Në Stamboll, mjedisi konkurrues po arrin kulmin dhe ekonomia pret përparim të favorshëm në turizmin mjekësor, duke e bërë atë të lirë për turistët mjekësorë.
Dhe BlueMagic Group International është pionieri i transplantit të flokëve në Turqi.
Ne kemi kirurgët më të mirë të transplantit të flokëve në Turqi, me një ekip mjekësor për t’ju udhëhequr në çdo hap të procesit, nga udhëtimi deri te mirëmbajtja pas operacionit!

Liderë globalë në transplantin e flokëve!

BlueMagic Group është lider global në mbjelljen e flokëve me një klinikë të specializuar në Turqi, zyrën kryesore të konsulencës në Londër dhe klinikën e konsulencës mjekësore në Shqipëri. Ne ofrojmë shërbime dhe teknika të kalibrit më të lartë me paketat më të mira me kosto efektive, duke na bërë klinikën më të mirë të disponueshme të transplantit të flokëve në botë!

Avantazhi i transplantit të flokëve në Turqi:

 • Paketa e kombinuar e trajtimit dhe pushimeve
 • Shpenzimet janë relativisht më të vogla
 • Procedurat moderne dhe të përditësuara
 • Akomodimi i klasit të lartë
 • Një pushim turk

Çfarë e bën BlueMagic Group më të mirë se klinikat në SHBA:

 1. 01

  SHBA ka një numër shumë të kufizuar klinikash, duke i bërë operacionet e thjeshta të shtrenjta

 2. 02

  Organizimi i operacioneve në SHBA është më i ngadalshëm se ai në Turqi

 3. 03

  Gama e teknikave të disponueshme në SHBA është e kufizuar. Shumica e klinikave ende përdorin teknikën FUT, e cila është më e ngadalshme.

 4. 04

  Çmimet janë shumë të shtrenjta në SHBA kur krahasohen me vende të tjera si Turqia

Pse BlueMagic Group:

 • Why
  Më mirë se Perëndimi

  Shtëpia e Wall Street, Nju Jorku është bërë tani qyteti më i avancuar teknologjik në Amerikë me përparime më të mëdha në operacionet mjekësore. Megjithatë, klinikat e BlueMagic Group i njohin mirë këto teknologji ultra moderne, duke ju ofruar procedurat më të fundit, teknikat moderne, me rezultatet më të mira të mundshme, me një shpenzim shumë më të vogël!

 • Why
  Transplanti i flokeve me cmimet me te mira

  Me sisteme të mira pajisjesh dhe procedura efikase, klinikat e transplantit të flokëve në SHBA kanë një bazë të fortë në industri, por me një shpenzim më të madh. Klinika e transplantit të flokëve të BlueMagic Groups në Turqi është e një kalibri më të lartë se ajo e SHBA-së, duke ofruar një gamë të plotë shërbimesh të klasit të lartë që përfshin teknika moderne dhe të specializuara dhe shërbime gjithëpërfshirëse me një faktor pushimesh në Stamboll, Turqi, e cila mund të nuk mund të gjendet askund tjetër edhe në të gjithë Amerikën, me çmimet më të mira!

 • Why
  Vendndodhjet ekzotike

  Klinika BlueMagic Group në Turqi ka procedurat më miqësore dhe me kosto efektive në botë për mbjelljen e flokëve në të gjithë Evropën, dhe nuk është kjo, ju mund të vizitoni zemrën e një vendi me plazhe me rërë, trashëgimi dhe kulturë të pasur, qytetin e Stambollit!

 • Why
  Përvojë dhe ekspertizë e dëshmuar

  BlueMagic Group është me famë botërore për përdorimin e teknologjive më inovative dhe më të fundit si MICRO FUE SAPPHIRE me cilësi të lartë dhe transplantin e flokëve DHI CHOI PEN. Ne gjithashtu kemi në dispozicion trajtimin më të mirë PRP duke përdorur metodat më të fundit të teknologjisë në mënyrë që të ofrojmë rezultatet e pritura për secilin klient tonën

Our-Exp-Left

Transplanti i flokëve në BlueMagic Group

Ekipi ynë mjekësor me përvojë dhe të specializuar do të jetë aty për ju dhe është tërësisht i përkushtuar për t’ju ndihmuar gjatë gjithë procedurës suaj.

Ne në BlueMagic Group Clinic kemi kirurgët më të mirë të transplantit të flokëve, me një ekip mjekësor që ofron gjithmonë vlerësimin dhe këshillat më të mira personale dhe të sinqerta për situatën tuaj të veçantë të rënies së flokëve dhe tullacisë dhe ju ofrojmë procedurën më të mirë të mundshme për të zgjidhur problemin tuaj, siç e kuptojmë ne. Humbja traumatike e flokëve mund të jetë dhe si shërbimi ynë do të ndryshojë jetën tuaj për mirë.

Kontaktoni
Specialitetet tona

BlueMagic Group’s Specialitete

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas