Pagesa Fleksibel
Guida e Pacientit

Java e Parë dhe Java e Dytë Pas transplantit të flokëve

 • GuideLine
  Procedura e shërimit të zonës së transplantuar

  Pasi të jetë kryer operacioni, kirurgu ose infermierja do të aplikojë locion të përshkruar ose ndonjë vaj të përshtatshëm hidratues dhe do ta lërë ashtu siç është për rreth 15 deri në 30 minuta. Kjo procedurë do të lërë një efekt qetësues dhe zbutës në graftet e transplantuara dhe në zonën e dhurimit. Gjithashtu do të largojë gjurmët e gjakut të tharë duke ndihmuar plagët të shërohen më shpejt.

 • GuideLine
  Larja e parë pas transplantimit

  Pas 15 deri në 30 minuta, skalpi do të lahet me ujë të ngrohtë. Kirurgu ynë do të përdorë një shampo të veçantë mjekësore dhe do ta aplikojë në të gjithë lëkurën e kokës me shumë butësi.

 • GuideLine
  Procesi i mëvonshëm i larjes së flokëve

  Shampo do të duhet të praktikohet çdo ditë për të hequr zgjeben dhe gjurmët e gjakut të tharë për gati 7 deri në 10 ditë.

 • GuideLine
  Lani kokën me shampo më shumë se një herë në ditë

  Nëse është e nevojshme, larja e flokëve mund të bëhet më shumë se një herë në ditë edhe me shampo speciale

Mbështetja jonë

Pyetje te shpeshta

Sa kohë do të duhej që trajtimi PRP të tregojë rezultate?

Terapia PRP zakonisht zgjat 3 deri në 6 muaj.

A eshte e dhimbshme terapia PRP

Terapia PRP është më pak e dhimbshme, minimalisht invazive. Do të ketë pak dhimbje kur trombocitet do të injektohen në skalpin tuaj dhe kaq.”

A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

Cila është mosha e përshtatshme për trajtimin me PRP?

Njerëzit në grupmoshën 24 deri në 45 vjeç janë më të prirur ndaj rënies gjenetike dhe të modeluar të flokëve. Është më mirë nëse bëni një kontroll të plotë për të zbuluar nëse nuk vuani nga ndonjë sëmundje gjenetike përpara se të filloni trajtimin e flokëve PRP.

Sa kohë do të duhej që transplantimi i vetullave të rikuperohej?

Do të duhen rreth 48 orë që një procedurë e transplantimit të vetullave të rikuperohet, sigurohuni që të mos merreni me sporte të rënda dhe të notoni fuqishëm gjatë periudhës së rikuperimit.

Sa kohë do të zgjasë trajtimi?

Afati total kohor për procedurën do të varet nga graftet dhe mënyra se si është implantuar. Zakonisht duhen rreth 5 deri në 6 orë.

Sa grafte nevojiten për një transplant të vetullave?

Një transplant i lehte flokësh do të kërkojë rreth 50 deri në 100 transplante flokësh dhe më shumë nëse kërkon.

Nga cila zone dhururese do të merren flokët?

Në BlueMagic Group, ne do të marrim flokë ose grafte donatorësh nga skalpi juaj ose çdo zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme dhe e fortë.

Udhëzime të tjera

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas