Pagesa Fleksibel
Shërbimi FUE

Transplantimi i flokëve FUE

Procedura e Transplantit të Flokëve Afro nuk ndryshon nga teknikat e tjera, rrënjët e flokëve nxirren nga zona dhuruese me ndihmën e një mikro-motorri, dhe ato mbillen në zonën e synuar ku humbja e flokëve është e dukshme.
Transplanti i flokëve Afro ndërsa janë marrë parasysh karakteristika e personalitete të ndryshme nga njerëzit me etni dhe origjinë të ndryshme.
Shumë njerëz në botë kanë lloje të ndryshme flokësh, prandaj është normale që ata të kenë problematika të ndryshme me flokët. Për të gjetur një mënyrë për të zgjidhur këto probleme, në BlueMagic Group ne kemi adaptuar këtë teknikë të re.

Si?

Si funksionojne Transplantet e flokëve FUE?

 • Step1
  Hapi 1

  Për komfortin tuaj

  Kirurgu do të përgatisë vendin e dhuruesit duke vendosur një sasi të përafërt të transplanteve të nevojshme dhe gjithashtu do të ekzaminojë densitetin

 • Step1
  Hapi 2

  Faza Post-Anestezie

  Më pas për t’ju bërë më të rehatshëm dhe për të lehtësuar dhimbjen, kirurgu do të aplikojë anestezi lokale në zonën e donatorit.

 • Step1
  Hapi 3

  Përgjatë Operacionit

  Më pas kirurgët tanë do të përdorin teknologjinë më të fundit të teheve të safirit dhe do të krijojnë mikro kanale në zonën marrëse për të filluar procedurën e transplantit

 • Step1
  Hapi 4

  Përfundimi i Operacionit

  Pas kësaj, duke përdorur metodën përkatëse kirurgu do të implantojë folikulat e flokëve në zonën marrëse.

How long does

Sa kohë zgjat transplanti i flokëve FUE TURQY?

Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të transplanteve që duhen transplantuar. Transplanti ynë i flokëve FUE zakonisht zgjat nga gjashtë deri në tetë orë për të përfunduar.

Kush?

Kush është një kandidat i përshtatshëm

“Personi duhet të ketë sasi të mjaftueshme të graftit në zonën e tij të dhurimit, si p.sh. në pjesën e pasme të kokës, në anën e kokës

Nuk duhet të vuajë nga alopecia hormonale dhe të ketë ndonjë problem të rëndë mjekësor

Duhet të kenë flokë të cilësisë së mirë në zonën e tyre dhuruese

Duhet të konsultohen me mjekun/dermatologun e tyre përpara se të vendosin për transplantin e flokëve “

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë që përcaktojnë kandidaturën përfshijnë

 • Numri i transplanteve të nevojshme për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar.
 • Ngjyra e flokëve.
 • Tekstura e flokëve.
 • Ngjyra e lëkurës.
 • Rënia e mundshme e flokëve në të ardhmen.
Media jonë

Përvoja e transplantit të flokëve Afro

“BlueMagic Group, do të sigurohet që të keni përvojën më të mirë me transplantin e flokëve.
Ne kemi një reputacion të mbajtjes së produkteve relativisht pa dhimbje, minimalisht invazive dhe përdorim pajisjet më të fundit mjekësore dhe metodat e miratuara nga industria për të ofruar rezultatet e tyre të dëshiruara.

Pas Trajtimit

Pas transplantit të flokëve Afro

 1. 01

  Pas transplantimit të flokëve, kirurgët do t’ju sugjerojnë të mbani kokën lart ndërsa flini duke përdorur jastëkët

 2. 02

  Përmbahuni nga çdo aktivitet i rëndë fizik si noti, palestër dhe të tjera gjatë periudhës së shërimit

 3. 03

  “Mbani larg ushqimeve që hollojnë gjakun si hudhra e koncentruar, pikante dhe alkooli

 4. 04

  Mos e ekspozoni kokën në rrezet e forta të diellit, mos e mbuloni kokën me kapak ose mos e mbroni në ndonjë mënyrë tjetër

Advantage

Avantazhet e transplantit të flokëve Afro

 • Trajtim i specializuar për persona me karakteristika dhe flokë të ndryshme

 • Më pak plagë dhe më pak trauma në lëkurën e kokës në krahasim me çdo trajtim tjetër

 • Transplantimi i flokëve Afro duhet të bëhet me trajtimin DHI i cili lejon saktësi të jashtëzakonshme dhe rezultate më të mira

 • Dëme më të vogla të shkaktuara gjatë implantimit që çojnë në rritje të dendur dhe më të trashë

Transplanti i flokëve Afro

Pyetje te shpeshta

Cilësia e flokëve është e ndryshme nga ato të zakonshmet, a është e mundur që unë të bëj një transplant flokësh?

Ne e kuptojmë se ka shumë lloje dhe karakteristika të flokëve në këtë botë, prandaj ne kemi edhe një trajtim të quajtur Transplanti i Flokëve Afro që është krijuar posaçërisht për pacientët tanë nga rajone të ndryshme, përveç nga MB dhe SHBA.

“A ka ndonjë ushqim që duhet të shmang para transplantit të flokëve Afro?

Përveç konsumimit të alkoolit ose pirjes së cigareve, duhet të shmanget pirja e çajit jeshil, kafesë, aspirinës ose ndonjë stimuluesi të paktën 10 ditë para procedurës së mbjelljes së flokëve.”

“Kur mund të kem një rritje të plotë të flokëve pas transplantit të flokëve Afro?

Pasi flokët të transplantohen dhe të rriten plotësisht pas 12 muajsh, për një grua mund të duhen deri në 18 muaj nëse keni zakon t'i mbani flokët të gjatë. Përveç kujdesit për to, nuk ka ndonjë vëmendje apo mirëmbajtje të veçantë që do t'ju nevojitet."

“Nga do të më transplantohen folikulat e flokëve në kokën time në një transplant flokësh Afro?

Çdo procedurë e transplantimit të flokëve të kryer në BlueMagic Group bëhet duke përdorur qimet e trupit tuaj. Zona dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës, zverku ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.”

“Cila është garancia që flokët e mi do të rriten në mënyrë të shëndetshme pas një transplanti të flokëve Afro?

Sapo të kryhet një transplant flokësh Afro, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.”

“A ka ndonjë specialist Afro në dispozicion në klinikën BlueMagic?

Kryerja e një transplanti flokësh Afro është si çdo trajtim tjetër. Kirurgët dhe praktikuesit mjekësorë në BlueMagic Hair Clinic kanë shumë përvojë dhe akademikisht të shkëlqyer për t'ju ofruar një kënaqësi maksimale me një përvojë që ndryshon jetën."

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas