Pagesa Fleksibel
Guida e Pacientit

Lexoni Udhëzimet

 • GuideLine
  Një premtim për flokë të fortë dhe të shëndetshëm për jetën

  Pas transplantimit të flokëve, mjeku juaj do t’ju japë një certifikatë garancie të përjetshme për flokët tuaj të gjatë të trashë, në mënyrë që të jeni të qetë se ata nuk do të bien më kurrë.

 • GuideLine
  Ilace për kujdesin

  Më pas do t’ju ofrohet një listë e barnave për 10 ditët e ardhshme të cilat do t’ju sugjerohen t’i konsumoni sipas recetës pa dështuar.

 • GuideLine
  Masat paraprake

  Është më mirë të vishni një këmishë me kopsa ose një bluzë me jakë të gjerë pas disa ditësh operacioni, vetëm që të mos e tërhiqni këmishën në jakë për të shmangur ndonjë shqetësim qoftë edhe aksidentalisht.

 • GuideLine
  Rezultatet pas 12 muajsh

  Rritja e flokëve tuaj mund të bjerë në 4 deri në 3 muaj menjëherë pas operacionit, por është absolutisht normale dhe rritja e re e flokëve është në rrugë e sipër. Në muajin 12 ose 11, ju do të keni një rritje të plotë të flokëve të shëndetshëm, të trashë dhe të bukur, ky është një premtim nga BlueMagic Group.

Mbështetja jonë

Pyetje te shpeshta

Sa kohë do të duhej që trajtimi PRP të tregojë rezultate?

Terapia PRP zakonisht zgjat 3 deri në 6 muaj.

A eshte e dhimbshme terapia PRP

Terapia PRP është më pak e dhimbshme, minimalisht invazive. Do të ketë pak dhimbje kur trombocitet do të injektohen në skalpin tuaj dhe kaq.”

A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

Cila është mosha e përshtatshme për trajtimin me PRP?

Njerëzit në grupmoshën 24 deri në 45 vjeç janë më të prirur ndaj rënies gjenetike dhe të modeluar të flokëve. Është më mirë nëse bëni një kontroll të plotë për të zbuluar nëse nuk vuani nga ndonjë sëmundje gjenetike përpara se të filloni trajtimin e flokëve PRP.

Sa kohë do të duhej që transplantimi i vetullave të rikuperohej?

Do të duhen rreth 48 orë që një procedurë e transplantimit të vetullave të rikuperohet, sigurohuni që të mos merreni me sporte të rënda dhe të notoni fuqishëm gjatë periudhës së rikuperimit.

Sa kohë do të zgjasë trajtimi?

Afati total kohor për procedurën do të varet nga graftet dhe mënyra se si është implantuar. Zakonisht duhen rreth 5 deri në 6 orë.

Sa grafte nevojiten për një transplant të vetullave?

Një transplant i lehte flokësh do të kërkojë rreth 50 deri në 100 transplante flokësh dhe më shumë nëse kërkon.

Nga cila zone dhururese do të merren flokët?

Në BlueMagic Group, ne do të marrim flokë ose grafte donatorësh nga skalpi juaj ose çdo zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme dhe e fortë.

Udhëzime të tjera

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas