Pagesa Fleksibel
Shërbime të Sapphire FUE

Transplanti i flokëve Sapphire FUE

Siç është emërtuar, është një mjet që përdor një teh të bërë nga safiri. Është një gur i çmuar i qëndrueshëm dhe i vlefshëm dhe ky mjet vjen me tehe safiri në vend të teheve të rregullta prej çeliku për t’u siguruar që prerjet janë të përshtatshme për procedurën e mbjelljes së flokëve.

Ndërkohë që procedura e mbjelljes së flokëve po vazhdon, ka disa kanale të cilat do të prehen në zonën marrëse. Hapja e këtyre kanaleve duke përdorur metodën e mëposhtme të safirit është jashtëzakonisht efektive, pasi safiri është më i qëndrueshëm dhe më i besueshëm në krahasim me çelikun, i gjithë procesi bëhet relativisht i lehtë. Prandaj thuhet se materiali që përdoret për të bërë mjetin e mbjelljes së flokëve do të lërë një ndikim të madh në shkallën e suksesit të operacioneve.

 Një vegël Sapphire është një kunj në formë V, ndërsa veglat e zakonshme kanë një kunj që është i përbërë nga çeliku. Një gjilpërë në formë V do të ndihmojë veglat e safirit të bëjnë prerje më të sakta të cilat do të ndihmojnë që kanalet e hapura të bëhen më të vogla. Kjo do të zvogëlojë probabilitetin e dëmtimeve në folikulat dhe plagët aty pranë. Prandaj, një transplant flokësh FUE me safir supozohet të jetë mënyra më e mirë si për burrat ashtu edhe për gratë për të arritur flokët e dëshiruar të dendur të gjatë, pasi dendësia e flokëve konsiderohet të jetë e lartë në krahasim me çdo tjetër.

Si?

Si funksionon teknika FUE Sapphire?

 • Step1
  Hapi 1

  Për Komfortin tuaj

  Një transplant flokësh në metodën FUE Sapphire fillon me aplikimin e anestezisë lokale nga kirurgu.

 • Step1
  Hapi 2

  Post-Anestezia

  Folikulat e flokëve do të merren nga zona dhuruese duke përdorur një mikromotor me mikro punksione të madhësive prej 0,6 – 0,7 – 0,8 diametër.

 • Step1
  Hapi 3

  Gjatë Operacionit

  Folikulat e nxjerra do të transplantohen në mikro kanalet e krijuara në zonën marrëse duke pasur parsysh dendësinë, këndin dhe drejtimin e duhur të rritjes së flokëve..

 • Step1
  Hapi 4

  Pjesa e fundit

  Kjo saktësi do të përcaktojë pamjen e flokëve tuaj pasi përdorimi i një tehu prej zafiri konsiderohet të jetë një nga mënyrat më të mira për të bërë një transplant flokësh.

How long does

Sa kohë zgjat transplanti i flokëve Sapphire FUE në Turqi?

Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të grafteve që duhen transplantuar. Transplantimi i flokëve me Sapphire FUE zakonisht kërkon nga 6 deri në 8 orë për të përfunduar.

Kush?

Kush mund ta kryejë?

Kandidati për këtë metodë duhet të ketë rritje të shëndetshme të flokëve në zonat dhuruese; për të pasur rritje të mirë të flokëve pas transplantit. Specialisti ynë merr parasysh kriteret e mëposhtme për t’u siguruar që jeni një kandidat i përshtatshëm për një procedurë FUE:

Merrni Konsultim Falas

Faktorë të tjerë përcaktues përfshijnë:

 • Qëllimet estetike
 • Historia mjekësore
 • Rënia aktuale e flokëve
 • Rënia e flokëve në të ardhmen
 • Cilësia dhe dendësia e flokëve në zonën e dhuruese
 • Numri i grafteve të nevojshme për tju garantuar rezultatet që kërkoni të arrini.
Media jonë

Përvoja e Trasnplantin Micro Sapphire FUE

BlueMagic Group sigurohet që të keni përvojën më të mirë
përgjatë mbjelljes së flokëve tuaj. Trajtimet tona janë plotësisht të sigurta, pa dhimbje, mini-invazive dhe ne përdorim pajisjet më të fundit mjekësore dhe metodat e aprovuara nga industria për të siguruar rezultatet e dëshiruara.

Pas Trajtimit

Pas transplantit me FUE SAPPHIRE

 1. 01

  Pas transplantit të flokëve me metodën FUE Sapphire, sugjerohet që të flini duke mbajtur kokën të ngritur me disa jastëkë, duke marrë ilaçet siç përshkruhen nga mjekët tanë.

 2. 02

  Lani kokën me produktet e sugjeruara në mënyrën që është demonstruar nga ekipi mjekësor. Shmangni notin ose ndonjë aktivitet të rëndë gjatë periudhës tuaj të shërimit.

 3. 03

  Shmangni alkoolin, duhanin, hudhrën ose çdo lloj ushqimi që mund të çojë në hollimin e gjakut.

 4. 04

  Qëndroni larg rrezeve të forta të diellit, mbrojeni ose mbuloni kokën me një kapele. Qëndroni në kontakt me ne, ne jemi gjithmonë pranë jush për t’ju ndihmuar nëse ju nevojitet dicka.

Advantage

Avantazhet e transplantit me FUE Sapphire

 • Përdorimi i metodës FUE Sapphire për transplantin zvogëlon dridhjet gjatë hapjes së mikro knaleve krahasuar me transplantin klasik dhe të thjeshtë FUE. Kjo mban në nivele minimale komplikime të tilla si trauma apo dëmtimi i indeve

 • Transplanti me FUE Sapphire lejon rrënjën e flokëve të rritet me densitet më të mirë dhe u jep rezultate të suksesshme njerëzve që vuajnë nga rënia drastike e flokëve.

 • Pas përfundimit të transplantit me FUE Sapphire, pacientët kanë shanse më të larta për tu shëruar më shpejt, pasi tehet e zafirit krijojnë mikro mikrokanale, rreziku i lëvizjes së folikulave ose ndryshimi i këndit të tyre zvogëlohet.

 • Kur operacioni i flokëve me FUE Sapphire vlerësohet nga pajisjet e përdorura dhe rezultatet e marra, ai siguron një përsosmëri shumë të lartë.

Transplant i flokëve me Sapphire FUE

Pyetje te shpeshta

A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para operacionit me FUE Zafir?

Konsumimi i alkoolit dhe cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinës, stimuluesve duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

Kur ndodh rritja e plotë e flokëve pas trajtimit me FUE Zafir?

Pasi transplantit flokët rriten plotësisht pas 12 muajsh, përveç kujdesit për to nuk ka ndonjë mirëmbajtje të veçantë.

Nga ku merren rrënjët e flokëve që do të transplantohen me FUE Zafir?

Cdo procedurë e mbjelljes së flokëve bëhet duke përdorur flokët e trupit tuaj. Zona dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës; mjekra ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

Cila është gjëja më e mirë për mbjelljen e flokëve me FUE Zafir?

Gjëja më e mirë në lidhje me FUE është se do të merrni rezultate të përhershme. Flokët tuaj do të rriten në disa javë dhe do jenë natyralë të dendur, ashtu si dëshironi!

Cila është siguria e një transplanti me FUE Zafir në BlueMagic Group?

Klinika jonë është lider botëror në transplantin e flokëve FUE dhe e njohur në industri për edukimin e publikut për zgjidhjet ndaj humbjes së flokëve për meshkuj dhe femra. Të gjitha trajtimet tona janë të veçanta, shumë efektive dhe mini invazive.

Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshëm?

Pas transplantit të flokëve me FUE, garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët fillojnë të rriten brenda disa javësh më të plotë, të shëndetshëm dhe më të dendur.

           

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas