Pagesa Fleksibel
Media jonë

Ne jemi në Media

Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market Market
Certifikata jonë

Plotësisht I akredituar

Çdo transplant flokësh që kryhet nga ne kryhet në mënyrë të sigurtë në një spital të akredituar JCI, çdo trajtim që po kryhet nga ne është i garantuar të jetë sipas standardeve më të larta të industrisë dhe gjithashtu mbulohet nga një garanci e përjetshme që do të garantojë flokët tuaj nuk do të bjerë më kurrë.

FDA është përgjegjëse për mbrojtjen e shëndetit publik duke siguruar sigurinë, efikasitetin dhe sigurinë e barnave njerëzore dhe veterinare, produkteve biologjike,etj.

Komisioni i Përbashkët Ndërkombëtar punon për të përmirësuar sigurinë e pacientit dhe cilësinë e kujdesit shëndetësor ndërkombëtarisht duke ofruar edukim, botime.

Çdo ndërhyrje dhe transplant i yni mbulohet tërësisht nga Garancisë e Artë e përjetshme

Lajmet tona

BlueMagic Lajme

Meqenëse BlueMagic Group ka ndryshuar jetën e shumë njerëzve, ne shpesh priremi të vijmë në faqet e lajmeve duke u lavdëruar për llojin e shërbimeve që ofrojmë.

Blog Oct 22, 2021

Tracking Down The Best Clinic For Hair Transplant In Turkey

Lexo më shumë
Blog Oct 22, 2021

A Guide To Get The Best Hair Transplant In Turkey

Lexo më shumë
Blog Sep 01, 2021

Answers To Your 10 Most Important Questions On Hair Transplant

Lexo më shumë

Duke enderruar floket e tu te bukur?

Merr nje KONSULTE FALAS!

Ne jemi këtu për të pastruar të gjitha dyshimet, pyetjet tuaja dhe t'ju ndihmojmë të kuptoni se cili trajtim do t'ju përshtatet më shumë, mos ngurroni të na kontaktoni!

Profie Merrni konsultë falas