Pagesa Fleksibel
Klientet na duan

Dëshmitë e pacientëve

Google Trust Piolet Proven Expert
Një nga klinikat më të mira në Turqi!

Konsulencë shumë e detajuar, kemi kaluar në çdo hap të procedurës dhe shërbimet e përfshira. Pa dyshim një nga klinikat më të mira në Turqi. Klinika sterilizohej çdo 20 minuta dhe operacioni im është bërë nga kirurgu kryesor, faleminderit

- Yusuf Sideeq & Muhammed Sajad
- Afganistan dhe Bangladesh
Shumë i kënaqur!

Asistenti ishte shumë profesionist dhe i sjellshëm dhe më ndoqi duke më dhënë të gjitha informacionet që më duheshin. Jam shumë i kënaqur.

- Claudio Dorotea
- Portugali
Ekipi i ndershëm, i sjellshëm dhe profesional

i përkushtuar, i sinqertë, profesionist, i sjellshëm dhe jashtëzakonisht efektiv në komunikim. Konsulenti im mjekësor ishte jashtëzakonisht mbështetës me të gjitha kërkesat e mia. Unë mund t’ia rekomandoj këtë klinikë kujtdo që kërkon një përvojë që të ndryshojë jetën.

- Daniel Pal
- Fixhi
Në përgjithësi, një përvojë e shkëlqyer në Stamboll

Përvojë e bukur në Stamboll, pyeta BlueMagic Clinic pasi isha i interesuar për një transplant flokësh dhe u kontaktova nga një konsulente mrekullueshme. Ajo ishte shumë e këndshme dhe profesionale me punën e saj dhe iu përgjigj çdo pyetjeje që unë i drejtoja pa asnjë hezitim. Në përgjithësi, shkëlqyeshëm përvojë në Stamboll dhe mezi pres të shoh rezultatet e flokëve të mi në vazhdim

- Giovanni Dagher
- Liban

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas