Pagesa Fleksibel

Transplanti i flokeve FAQs

Gjeneral

 • A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

  Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

 • A do të zgjasin përgjithmonë rezultatet e transplantit të vetullave?

  Po, një procedurë e mbjelljes së qimeve të vetullave mund t'ju japë rezultate të përhershme.

 • “Cila është garancia që flokët e mi do të rriten në mënyrë të shëndetshme pas një transplanti të flokëve Afro?

  Sapo të kryhet një transplant flokësh Afro, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.”

Libri ynë

 • A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

  Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

 • “Cila është garancia që flokët e mi do të rriten në mënyrë të shëndetshme pas një transplanti të flokëve Afro?

  Sapo të kryhet një transplant flokësh Afro, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.”

Trajtimi i flokëve PRP

 • Sa kohë do të duhej që trajtimi PRP të tregojë rezultate?

  Terapia PRP zakonisht zgjat 3 deri në 6 muaj.

 • A eshte e dhimbshme terapia PRP

  Terapia PRP është më pak e dhimbshme, minimalisht invazive. Do të ketë pak dhimbje kur trombocitet do të injektohen në skalpin tuaj dhe kaq.”

 • A është i shtrenjtë trajtimi i flokëve me PRP?

  Në BlueMagic Group, trajtimi i flokëve PRP vjen falas për ju nëse i nënshtroheni ndonjë trajtimi flokësh. Përndryshe trajtimi i flokëve PRP nuk do t'ju paguajë shumë, dhe në BlueMagic ne do t'ju ofrojmë paketën më të mirë të mundshme.

 • Cila është mosha e përshtatshme për trajtimin me PRP?

  Njerëzit në grupmoshën 24 deri në 45 vjeç janë më të prirur ndaj rënies gjenetike dhe të modeluar të flokëve. Është më mirë nëse bëni një kontroll të plotë për të zbuluar nëse nuk vuani nga ndonjë sëmundje gjenetike përpara se të filloni trajtimin e flokëve PRP.

Transplant Floku Per Femra

 • A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para transplantit të femrave?

  Konsumimi i alkoolit dhe cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinës, stimuluesve duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

 • Kur rritet plotësisht floku pas transplantit?

  Pas transplantit flokët rriten plotësisht pas 12 muajsh, për femrat mund të duhen deri në 18 muaj nëse doni të mbani flokët të gjatë. Përveç kujdesit për to nuk ka nevojë për ndonjë mirëmbajtje të veçantë.

 • Nga ku do të merren rrënjët per të kryer transplantin e flokëve për femrat?

  Cdo procedurë e mbjelljes së flokëve në BlueMagic Group bëhet duke përdorur flokët tuaj. Zona e dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

 • Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshem?

  Pas transplantit, ne garantojmë rezultate të përhershme dhe flokët tuaj natyralë do të fillojnë të rriten më të plotë, të shëndetshme dhe të dendur.

 • A mundet që transplanti të trajtojë humbjen e flokëve post menopauzës?

  Rënia e flokëve pas menopauzës mund të përmirësohet me një transplant flokësh nëse pacientja ka flokë të shëndetshëm në zonën dhuruese. Praprakisht konsultohuni me kirurgët tanë.

 • A mund ti lyej flokët edhe pas transplantit?

  Mund t’i rritni, prini, lyeni dhe stiloni flokët e mbjellë.

Transplanti i flokeve

 • A duhet ta rruaj kokën para transplantit?

  Mos e rruani kokën para transplantit, pasi kjo na ndihmon të kuptojmë dendësinë e flokut dhe të caktojmë sasinë e grafteve që duhen.

 • Si caktohet një takim me BlueMagic Group?

  Për të pasur një takim me ne, duhet të plotësoni të dhënat tuaja në formularin e kërkuar. Kur gjithcka të konfrimohet; udhëtimi juaj, qëndrimi,operacioni dhe pothuajse gjithçka do të mbulohet nga ne sipas tarifave per të cilat diskutojmë gjatë konsultës.

 • Cilat janë masat paraprake që duhen marrë para operacionit?

  Rekomandohet nga kirurgët tanë që pacienti të shmangë pirjen e alkoolit dhe pirjen e duhanit disa ditë para transplantimit pasi kjo shkakton hollim gjaku dhe mund të ndërpresë operacionin tonë.

 • A do të jetë i parehatshëm operacioni im për shkak të dhimbjes?

  Ne do aplikojmë anestezi para trajtimit që të jeni komodë dhe pa dhimbje.

 • Sa operacione të suksesshme ka kryer BlueMagic Group?

  Shkalla e suksesit në BlueMagic Group është shumë e lartë. Janë afërsisht 20,000 + transplante flokësh me një sukses të madh të cilat kanë bërë pacientë të lumtur.

 • Çfarë lloj trajtimi do të kryhet për flokët e mi?

  Në BlueMagic Group, ne kemi disa lloje teknikash dhe teknologjish. Gjatë konsultës fillestare, ne do kuptojmë gjendjen dhe kërkesat tuaja për numrin e grafteve që ju nevojitet. Pas vlerësimit të mundësive, kirurgët tanë do të sugjerojnë një trajtim.

 • A ka ndonjë rrezik në mbjelljen e flokëve?

  Cdo operacion ka risqe, po ashtu edhe ky transplant. Por në klinikën tonë ne sigurohemi që risqet të jenë të vogla dhe rezultatet të shkëlqyera.

 • Si shërohen plagët?

  Pas Pas transplantit, ju mjekojmë me kujdes dhe para nisjes bëjmë një check up.

 • Cilat janë tarifat për konsultimin e parë?

  Vetëm për t'ju mbajtur të sigurt dhe këshillim të kënaqshëm se si do të bëhet transplanti juaj i flokëve. Ne po ju ofrojmë një konsultë falas dhe zgjidhim çdo pyetje që mund të keni.

 • Sa seanca do të zgjasë operacioni?

  Kohëzgjatja e kësaj procedure mund të ndryshojë në varësi të numrit të transplanteve që duhen transplantuar. Transplanti ynë i flokëve FUE zakonisht zgjat nga gjashtë deri në tetë orë për të përfunduar.

 • Po sikur flokët të më bien gjatë muajit të 4-të dhe të 5-të të operacionit?

  Mund të duhen rreth 12 deri në 13 muaj në total që flokët tuaj të rriten të plotë. Flokët tuaj do të rriten dhe do të bien ndërmjet muajit të 4-të dhe të 5-të të transplantit tuaj, por kjo është vetëm një praktikë normale përpara rritjes së plotë.

 • Mosha ime luan një faktor të rëndësishëm për një transplant flokësh?

  Mosha më e rëndësishme për mbjelljen e flokëve të përshtatshme është mosha 20 dhe 50 vjeç. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të jeni gjithmonë në moshën e këtij diapazoni specifik.

 • Cila është siguria që flokët nuk do të më bien më?

  Mjekët tanë specialistë me shumë përvojë mbrojnë çdo qime dhuruese gjatë procedurave, në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga burimi juaj më i vlefshëm dhe i kufizuar, flokët tuaj.

 • Cila është siguria e rehatisë sime gjatë operacionit të transplantit të flokëve?

  Për t'ju ofruar një transplant flokësh të sigurt dhe të shëndetshëm, ne sigurohemi që të kujdesemi për komoditetin dhe sigurinë tuaj gjatë gjithë procesit të transplantimit që nga konsultimi juaj deri në kohën e kontrollit tuaj pas operacionit dhe më tej.

 • Cila është përvoja dhe kualifikimi i kirurgëve në BlueMagic Group?

  Çdo kirurg në flokët BlueMagic ka një përvojë të mirë praktike dhe gjithashtu vjen nga një sfond akademik shumë i arsimuar në këtë fushë. Klinika funksionon që prej 15 viteve të fundit nga një ekip mjekësh profesionistë.

 • Ku të qëndroj gjatë procedurës së mbjelljes së flokëve në Turqi?

  Klinika e flokëve BlueMagic përbëhet nga udhëtime të klasit botëror dhe akomodim në Stamboll së bashku me procedurën.

 • A është i shtrenjtë trajtimi i transplantit të flokëve?

  Në BlueMagic Group, ne e kuptojmë se fija e vetme midis jush dhe flokëve tuaj të dëshiruar mund të jenë financat, kjo është arsyeja që ne kemi krijuar me kujdes disa paketa shumë të aksesueshme me plane EMI që do t'i përshtaten në mënyrë të përkryer xhepit tuaj.

 • Cilat janë tarifat për transplantin e flokëve?

  Normalisht, kostoja e transplantit të flokëve zakonisht llogaritet nga numri i transplanteve të flokëve që do të transplantohen. Një transplant i vetëm i flokëve përmban rreth 1 deri në 5 fije floku. Në BlueMagic Group, ne premtojmë t'ju japim paketën më të mirë të mundshme që është e përballueshme dhe e arritshme për ju financiarisht

 • A është transplantimi i flokëve një trajtim i përhershëm për humbjen e flokëve?

  Transplantet cilësore dhe efektive të flokëve të ofruara në BlueMagic Group mund të jenë një zgjidhje e përhershme për tullacitetin dhe humbjen e flokëve tuaj të padëshiruar. Transplantet e flokëve do të jenë tuajat dhe do të shpërndahen në një mënyrë me ndihmën e procedurës mjekësore e cila mund të zgjasë 1 ose 2 seanca në varësi të numrit të transplanteve.

 • Sa kohë do të duhet për trajtimin?

  Falë teknologjive të avancuara dhe pajisjeve moderne që përdorim në BlueMagic Group, nuk do të keni nevojë të qëndroni përsëri në spital për këtë. Është një procedurë e kujdesit ditor dhe ju do të jeni të lirë të eksploroni Turqinë, Stambollin për pjesën tjetër të qëndrimit tuaj.

 • Si do të jetë dendësia e flokëve pas transplantimit të flokëve?

  Transplantimi i flokëve varet shumë nga numri i grafteve të marra nga zona e dhurimit si dhe nga cilësia e tij

 • A mund të pres flokët pas transplantit të flokëve?

  Nëse ndonjëherë dëshironi të shkurtoni ose shkurtoni flokët tuaj pak pas 12 muajsh të transplantimit, jeni plotësisht të lirë ta bëni këtë.

 • Kur mund të kem një rritje të plotë të flokëve?

  Pasi flokët tuaj të transplantohen dhe të rriten plotësisht pas 12 muajsh, përveç kujdesit për to, nuk do t'ju duhet ndonjë vëmendje apo mirëmbajtje e veçantë.

 • Nga do të transplantohen folikulat e flokëve në kokën time?

  Çdo procedurë e transplantimit të flokëve të kryer në BlueMagic Group bëhet duke përdorur qimet e trupit tuaj. Zona e dhurimit mund të jetë pjesa e pasme e kokës, zverku ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

Transplanti i flokëve Afro

 • Cilësia e flokëve është e ndryshme nga ato të zakonshmet, a është e mundur që unë të bëj një transplant flokësh?

  Ne e kuptojmë se ka shumë lloje dhe karakteristika të flokëve në këtë botë, prandaj ne kemi edhe një trajtim të quajtur Transplanti i Flokëve Afro që është krijuar posaçërisht për pacientët tanë nga rajone të ndryshme, përveç nga MB dhe SHBA.

 • “A ka ndonjë ushqim që duhet të shmang para transplantit të flokëve Afro?

  Përveç konsumimit të alkoolit ose pirjes së cigareve, duhet të shmanget pirja e çajit jeshil, kafesë, aspirinës ose ndonjë stimuluesi të paktën 10 ditë para procedurës së mbjelljes së flokëve.”

 • “Kur mund të kem një rritje të plotë të flokëve pas transplantit të flokëve Afro?

  Pasi flokët të transplantohen dhe të rriten plotësisht pas 12 muajsh, për një grua mund të duhen deri në 18 muaj nëse keni zakon t'i mbani flokët të gjatë. Përveç kujdesit për to, nuk ka ndonjë vëmendje apo mirëmbajtje të veçantë që do t'ju nevojitet."

 • “Nga do të më transplantohen folikulat e flokëve në kokën time në një transplant flokësh Afro?

  Çdo procedurë e transplantimit të flokëve të kryer në BlueMagic Group bëhet duke përdorur qimet e trupit tuaj. Zona dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës, zverku ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.”

 • “Cila është garancia që flokët e mi do të rriten në mënyrë të shëndetshme pas një transplanti të flokëve Afro?

  Sapo të kryhet një transplant flokësh Afro, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.”

 • “A ka ndonjë specialist Afro në dispozicion në klinikën BlueMagic?

  Kryerja e një transplanti flokësh Afro është si çdo trajtim tjetër. Kirurgët dhe praktikuesit mjekësorë në BlueMagic Hair Clinic kanë shumë përvojë dhe akademikisht të shkëlqyer për t'ju ofruar një kënaqësi maksimale me një përvojë që ndryshon jetën."

Transplanti i flokëve DHI

 • A do të duken flokët natyral; të shëndetshëm dhe te bukur pas transplantit me DHI?

  Mbjellja e flokëve me proceduren DHI ka rezultate të garantuara natyrale; pasi instrumenti CHOI; mbjell me një kënd të përsosur, thellësi dhe kontroll të madh.

 • A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para Transplantit të Flokëve DHI?

  Përveç konsumimit të alkoolit ose pirjes së cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinave ose ndonjë stimuluesi duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

 • Kur rritet plotësisht floku pas transplantit me DHI?

  Pasi transplantit floket rriten plotësisht pas 12 muajsh; do ju duhet te kujdeseni për to .

 • Nga ku merren rrënjët e flokëve që do të mbillenme DHI?

  Cdo procedurë në BlueMagic Group përdor flokët tuaj. Zona dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës, mjekra ose kudo ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

 • Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshem?

  Pas transplantit, ne garantojmë rezultate të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten më të plotë, të shëndetshme dhe të dendur.

 • A do kem nga shenja pas transplantit me DHI?

  Fill pas mbjelljes së flokëve, një fasho e posacme do vendoset për të mbrojtur zonën; e cila do hiqet gjatë vizitës tuaj të fundit në klinikë.

Transplanti manual i flokëve

 • A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para operacionit?

  Konsumimi i alkoolit dhe cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinës, stimuluesve duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

 • Kur rritet plotësisht floku pas transplantit Manual?

  Pas transplantit flokët rriten plotësisht pas 12 muajsh, mund të duhen deri në 18 muaj nëse doni të mbani flokët të gjatë. Përveç kujdesit për to nuk ka nevojë për ndonjë mirëmbajtje të veçantë.

 • Nga ku do të merren rrënjët per të kryer transplantin e flokëve për femrat?

  Cdo procedurë e mbjelljes së flokëve në BlueMagic Group bëhet duke përdorur flokët tuaj. Zona e dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

 • Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshem pas Transplantit Manual të flokëve ?

  Pas transplantit, ne garantojmë rezultate të përhershme dhe flokët tuaj natyralë do të fillojnë të rriten më të plotë, të shëndetshme dhe të dendur.

 • Cilët faktorë kontrollohen me Transplantin Manual të Flokëve?

  Prerja, thellësia dhe forca mund të kontrollohen lehtë nga mjeku. Mjeti i përdorur shkon shumë afër skalpit dhe mjeku është në gjendje të kuptojë dhe ndiejë indin për të bërë ndryshimet e nevojshme kur duhet.

 • Cili është përfitimi i Transplantit Manual të Flokëve?

  Transplanti manual i flokëve është një nga mënyrat më të kontrolluara dhe të kujdesshme për të kryer një transplant . Një mjet i vogël; plotësisht nën kontrollin e mjekut përdoret me saktësi dhe kujdes maksimal.

Transplantimi i flokëve me Sapphire Fue

 • A ka ndonjë artikull ushqimor që duhet të shmang para operacionit me FUE Zafir?

  Konsumimi i alkoolit dhe cigareve, pirja e çajit jeshil, kafes, aspirinës, stimuluesve duhet të shmanget të paktën 10 ditë para procedurës.

 • Kur ndodh rritja e plotë e flokëve pas trajtimit me FUE Zafir?

  Pasi transplantit flokët rriten plotësisht pas 12 muajsh, përveç kujdesit për to nuk ka ndonjë mirëmbajtje të veçantë.

 • Nga ku merren rrënjët e flokëve që do të transplantohen me FUE Zafir?

  Cdo procedurë e mbjelljes së flokëve bëhet duke përdorur flokët e trupit tuaj. Zona dhuruese mund të jetë pjesa e pasme e kokës; mjekra ose një pjesë ku rritja e flokëve është e shëndetshme.

 • Cila është gjëja më e mirë për mbjelljen e flokëve me FUE Zafir?

  Gjëja më e mirë në lidhje me FUE është se do të merrni rezultate të përhershme. Flokët tuaj do të rriten në disa javë dhe do jenë natyralë të dendur, ashtu si dëshironi!

 • Cila është siguria e një transplanti me FUE Zafir në BlueMagic Group?

  Klinika jonë është lider botëror në transplantin e flokëve FUE dhe e njohur në industri për edukimin e publikut për zgjidhjet ndaj humbjes së flokëve për meshkuj dhe femra. Të gjitha trajtimet tona janë të veçanta, shumë efektive dhe mini invazive.

 • Cila është garancia që flokët e mi do rriten të shëndetshëm?

  Pas transplantit të flokëve me FUE, garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët fillojnë të rriten brenda disa javësh më të plotë, të shëndetshëm dhe më të dendur.

Transplantimi i mjekrës

 • A ka ndonjë ushqim që duhet t'i shmang para transplantit të flokëve të mjekrës?

  Përveç konsumimit të alkoolit ose pirjes së cigareve, duhet të shmanget pirja e çajit jeshil, kafesë, aspirinës ose ndonjë stimuluesi të paktën 10 ditë para procedurës së mbjelljes së flokëve.

 • Kur mund të kem një rritje të plotë të flokëve pas transplantit të flokëve të mjekrës?

  Pasi të kryhet transplantimi i flokëve të mjekrës, flokët e rritur plotësisht do të vijnë pas 12 muajsh.

 • Cila është garancia që qimet e mjekrës sime të rriten sërish të shëndetshme?

  Sapo të kryhet transplantimi i flokëve të mjekrës, ne garantojmë që rezultatet do të jenë të përhershme dhe flokët natyralë do të fillojnë të rriten brenda disa javësh në një mënyrë më të plotë, më të shëndetshme dhe më të trashë.

 • Nga do t'i marrë kirurgu flokët për transplantin e mjekrës sime?

  Ne do të marrim folikulat e flokëve nga skalpi juaj kryesisht, nëse jo atëherë çdo pjesë të trupit që ka folikula të shëndetshme dhe të forta.

 • Sa grafte do të kërkohen për transplantin e flokëve të mjekrës sime?

  Të paktën 3000 shartime do të kërkohen nëse dëshironi të zgjidhni një stil specifik mjekërr. Ose për një model flokësh dhie mund të mjaftojnë vetëm 1500 deri në 1700 shantime flokësh.

 • A do të më japë transplanti i flokëve në mjekër stilin dhe pamjen e dëshiruar?

  Një transplant i mjekrës mund t'ju japë një pamje më të stilit të dhisë, por megjithatë në BlueMagic ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni llojin e mjekrës që dëshironi përpara se të vazhdoni me transplantin tuaj. Ju mund ta mbani veten shumë të qartë para kirurgut edhe gjatë konsultave tuaja fillestare.

Transplantimi i vetullave

 • Sa kohë do të duhej që transplantimi i vetullave të rikuperohej?

  Do të duhen rreth 48 orë që një procedurë e transplantimit të vetullave të rikuperohet, sigurohuni që të mos merreni me sporte të rënda dhe të notoni fuqishëm gjatë periudhës së rikuperimit.

 • Sa kohë do të zgjasë trajtimi?

  Afati total kohor për procedurën do të varet nga graftet dhe mënyra se si është implantuar. Zakonisht duhen rreth 5 deri në 6 orë.

 • Sa grafte nevojiten për një transplant të vetullave?

  Një transplant i lehte flokësh do të kërkojë rreth 50 deri në 100 transplante flokësh dhe më shumë nëse kërkon.

 • Nga cila zone dhururese do të merren flokët?

  Në BlueMagic Group, ne do të marrim flokë ose grafte donatorësh nga skalpi juaj ose çdo zonë ku rritja e flokëve është e shëndetshme dhe e fortë.

 • A do të zgjasin përgjithmonë rezultatet e transplantit të vetullave?

  Po, një procedurë e mbjelljes së qimeve të vetullave mund t'ju japë rezultate të përhershme.

Merrni KONSULTEN tuaj falas!

Jeni kuriozë të dini se si do të shkonte transplanti i flokëve tuaj? Lidhuni me ne sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të kuptoni gjithçka në detaje të plota me ndihmën e një konsulte falas. Konsulentët tanë mjekësorë janë një mesazh larg!

Profie Merrni konsultë falas